Lawak Kepala Botak

Lawak Kepala Botak Ada seekor burung, dia amat disayangi oleh tuannya kerana dia sangat pandai bercakap. Pada suatu hari, tuannya telah mengadakan satu party harijadi untuk...

Awek Typo

Pada suatu hari, Girl message kepada Boy... Girl: You, I nak BREAK. Boy: You jangan buat I macam ni. :( Girl: *tak reply* Boy: *menangis* 5 minit kemudian... Girl: Hi....
hantu

Cerita Hantu Teksi

Cerita Hantu Teksi Kul 12mlm..amid & alan pulang dari keje,naek teksi..kje byk kt opis, balik pun lewat,sblum ni x pernah mcmni,selalu blk pun naek kereta...
pencuri

Kisah Lawak Perompak

Kisah Lawak Perompak Nama.Perompak : "Sebelum kamu mati kubunuh, sebutkan namamu!"Isteri : "Na... nama sa... saya... Aisyah"Perompak : "Aisyah? nampaknya sama dengan nama ibuku.Aku tidak...
doktor

Doktor Terlampau Sengal

kartun doktor Cerita Lawak Doktor Terlampau Sengal Seorang ibu muda pergi berjumpa kawannya yang kebetulan seorang doktor. Ketika rancak bersembang, anak kecil si ibu tadi sibuk...
martial art

Akibat Bila Isteri TAMAK

Akibat Bila Isteri TAMAK Sepasang suami isteri yang selalu menghadapi masalah perhubungan tengah berbincang masalah mereka dalam sebuah kereta di mana suami tengah memandu Isteri :...
ahli sihir

Kisah Ahli Sihir dan Drakula

Kisah Ahli Sihir dan Drakula "Pada satu hari, Dracula dibunuh dan dia telah dibawa berjumpa ahli sihir. Ahli sihir enggan membenarkan Drakula masuk ke dalam gengnya...

Kisah Cinta Budak UPSR

bila baca surat cinta diatas nak tergelak pun ada tapi perlu diingat.. pada zaman teknologi serba canggih jangan kata budak PMR kini budak UPSR juga...

Follow Us

537FollowersFollow
20,322FollowersFollow
6,645FollowersFollow
680FollowersFollow