digi wwwow 2013

DiGi WWWOW Internet For All Awards 2013

DiGi WWWOW Internet For All Awards 2013 ? heeee.. semalam sempena hari belia negara admin terima jemputan media ke pelancaran Digi Wwwow Internet For All...

TAKKAN join lagi DIGI WWWOW AWARD

Kenangan Terindah bila di VOTE ke top5 Overall DiGi WwwOw Award 2012 1st skali aku nak ucapkan jutaan terima kasih kepada rakan-rakan yang sentiasa support dan keep...

Terima Kasih Kepada Pengundi JiwarOsak Dot CoM

 Keputusan Akhir Sebelum Voting Digi WwwOw Award menutup tirainya.. TERIMA KASIH KEPADA YANG SUDI VOTE heee... syukur..alhamdulillah.. walaupun tak dapat rank 1 dalam voting.. atleast dapat gak la no...

Kartun Kempen Digi WwwOw

Kartun Kempen hik hik hik.. 1st skali aku nak ucap terima kasih kepada blogger MakDara coz sudi buatkan kartun cute ini untuk teruskan kempen yang dah hampir sampai ke...

Undilah Parti Blogger

DiGi WwwOw Award 2012 alahaii... dah lebih kurang 6 hari berkempen bagai.. dah macam2 cara berkempen dah dibuat.. cara halus, cara kasar, ugut, rasuah, mcam2 lagi la.. tapi total...

JiwarOsak Dot Com di Rank 2

Digi Wwwow Award 2012 alhamdulillah.. thanks to voter yang sudi vote jiwarosak.com walaupun hari pertama duduk kat rank second last group masuk hari ke2 terus naik ke rank2.. terima kasih...

Tolong la Vote Digi WwwOw Award

Google Most Inspiring Internet For Good Award Digi Wwwow Award 2012 weeeee.. pertandingan Digi WwwOw Award 2012 dah start untuk Vote.. mintak tolong rakan2 pelawat dan blogger untuk tolong...

Segmen Vote JiwarOsak Dot Com

Vote JiwarOsak.Com Digi WwwOw Award yeyyy.. Digi WwwOw Award 2012 kini kembali merancakkan dunia blogger yang kian berkembang tanpa sempadan.. segmen kali ni nak mintak kawan2 tolong promote vote...

Most Inspiring Internet for Good Award 2012

Digi Wwwow Award 2012 setelah berfikir panjang baik dan buruk.. akhirnya aku telah membuat keputusan untuk berhijrah kategori wwwow award 2012.. dari kategori blogger of the year aku tukar...

Nuffnang Blogger Of The Year

Nuffnang Blogger Of The Year heee.. akhirnya aku juin gak Digi Wwwow Award 2012.. ari tuh ada kasi tau nak pikir 3 or 4 kali.. tapi disebabkan...

Follow Us

537FollowersFollow
20,322FollowersFollow
6,645FollowersFollow
680FollowersFollow