download Archive

Download Borang Balik Kampung

Download Borang Balik Kampung Bagi tujuan meningkatkan keselamatan masyarakat yang pulang ke kampung semasa musim perayaan, PDRM telah mengadakan satu program keselamatan balik kampung yang bertujuan mencegah kegiatan jenayah semasa penduduk-penduduk kawasan berkenaan meninggalkan rumah mereka untuk pulang ke kampung bagi cuti perayaan. Oleh itu satu borang

Download Contoh Invoice Komli

dah ramai blogger yang berpindah dari nuffnang ke komli dan semakin ramai pulak yang mintak contoh invoice komli.. so kali ini saya kongsikan terus link download contoh invoice komli agar senang sikit setiap bulan korang boleh download untuk claim payment iklan komli ni.. hihihi jangan lupe kongsikan

Download Surat Perletakkan Jawatan

Download Surat Perletakkan Jawatan seperti sebelum ini admin ada post pelbagai jenis contoh surat untuk di download seperti surat perlantikan jawatan, surat memohon jawatan, contoh resume, contoh surat berhenti kerja.. dan pada kali ini still sama surat perletakkan jawatan.. tpi dalam bahasa english.. almaklum lah sekarang ni

Download Daftar Borang Online BR1M 2.0

Download Borang @ Daftar Online BR1M 2.0 entry ini ditujukan khas kepada mereka²  yang ternanti² 1 November keluarnya  download borang BR1M 2.0 dan  daftar online Bantuan Rakyat 1Malaysia BR1M 2.0 antara mereka² yang layak untuk memohon Bantuan Rakyat 1Malaysia BR1M 2.0 adalah seperti berikut : Isi rumah yang

Download Contoh Surat Permohonan Kerja

Contoh Surat Permohonan Kerja disebabkan terdapat permintaan dari beberapa pelawat blog kini kami menyediakan contoh surat permohonan kerja kepada semua pelawat yang mencari contoh surat ini.. terdapat contoh gambar, contoh download surat dan contoh pembuatan surat permohonan kerja disediakan disini.. Contoh Surat Permohonan Kerja Download Sini Contoh

Download Contoh Resume 2

Download Contoh  Resume   disebabkan oleh permintaan download contoh resume yang banyak pada contoh resume 1 yang lepas  reads melebihi 10,000 pembaca makanya aku membuat satu lagi download contoh resume 2 untuk dikongsikan dengan pembaca blog jiwarosak.com membuatkan aku bersemangat lebih untuk tambah keluaran terbaru contoh resume 2 pula..

Download Contoh Surat Berhenti Kerja

Download Contoh Notice Berhenti Kerja   adat bekerja mesti ada yang berhenti kerja kan kan kan.. ? sememangnya banyak sebab yang menjadikan kita berhenti kerja.. antaranya pekerjaan yang lebih baik, gaji yang lebih lumayan, sambung study.. mesti ada yang tercari-cari contoh surat or notice berhenti kerja.. so