facebook Archive

Badan Tercampak Akibat Bermain Handphone Sewaktu Charge dan Hujan Lebat

Badan Tercampak Akibat Bermain Handphone Sewaktu Charge dan Hujan Lebat. Pengalaman ngeri seumur hidup. Petir petang tadi kuat kan ? nasib baik tak arwah .. Syukur , masih dipanjang umur hingga sekarang, menaip ni pun masih trauma, ketar2 kebas tangan .. seriau nak pegang phone 😢.. Badan Tercampak

Cara Mengundang atau Mendapatkan Rezeki Allah

Cara Mengundang atau Mendapatkan Rezeki Allah.  Daripada Abu Said al-Khudri RA katanya, pada suatu ketika kami sedang dalam perjalanan bersama-sama rombongan Nabi SAW, tiba-tiba datanglah seorang lelaki di atas kenderaan, maka ia menoleh pandangannya ke kanan dan ke kiri, kemudian Rasulullah SAW bersabda, “Sesiapa yang mempunyai kenderaan

Cara Unblock Facebook Youtube Di Pejabat, Universiti, Kolej dan Sekolah

Cara Unblock Facebook Youtube Di Pejabat, Universiti, Kolej dan Sekolah. Tips untuk buka website disekat oleh pihak kolej, universiti, pejabat mahupun sekolah yang mana anda telah dilarang dari melayari media social menggunakan internet tempat anda. Ada beberapa cara untuk melayari website tanpa disekat antaranya mengubah ip anda,

Cara Untuk Mendapatkan Verified Fanpage

Cara Untuk Mendapatkan Verified Fanpage. Pasti ramai yang masih tercari-cari cara untuk mendapatkan verified fanpage yang mana agak sukar untuk mendapatkannya terutama blue tick yang mana tak ramai mampu mendapatkan. Ini hanyalah tips untuk mendapatkan grey tick dari facebook. Amatlah mudah untuk mendapatkan grey tick daripada facebook

Tips Hartanah Berjaya Dalam Masa Singkat

Tips Hartanah Berjaya Dalam Masa Singkat. Just nak share apa yang admin perolehi daripada facebook yang dikongsikan oleh rakan-rakan admin di facebook yang rata-rata amat menyukai tips yang dikongsikan sehingga ada yang tersenyum membaca seolah-olah sudah mendapat jalan. Di usia 26 tahun ini (Bulan 9 ni cukup

8 Tip Diet Mudah Sahur Ramadhan

8 Tip Diet Mudah Sahur Ramadhan. Ia penting untuk bekalkan anda dengan tenaga dan nutrisi untuk hadapi cabaran puasa. Tip Diet Mudah Sahur berikut dipetik dari eBook 20 Tip Kurus Ramadan yang anda boleh muat-turun secara percuma di http://kevinzahri.com/ramadhan 8 Tip Diet Mudah Sahur Ramadhan 8 Tip

Fanpage Jiwarosak Cecah 200k Like

Fanpage Jiwarosak Cecah 200k Like. Alhamdulillah tercapai juga impian untuk mengembangkan JiwarOsak.Com walaupun blog hidup segan mati tak mahu tapi sangat aktif di facebook. Terima kasih kepada semua admin yang bertungkus lumus sentiasa update fanpage sehingga JiwarOsak.Com dikenali sehingga ke pejabat admin sendiri. Sejak LIKE Fanpage cecah

Boikot Melalui Facebook Reactions

Boikot Melalui Facebook Reactions. Beberapa hari lepas Facebook telah mengumumkan penambahbaikan facebook Like kepada Facebook Reactions melalui status terbaru Mark Zuckerberg yang mana icon like ditambah bersama dengan pelbagai icon lain selain cinta, marah, wow, sedih dan marah. Today is our worldwide launch of Reactions — the

Tutorial Tukar Nama dan Merge Fanpage

Tutorial Tukar Nama dan Merge Fanpage – Pasti ramai diantara anda yang mempunyai fanpage lebih daripada 1 dan tidak tahu cara untuk mengubah nama mahupun merge/gabungkan fanpage agar tidak terbiar dan akhirnya fanpage mati begitu sahaja. Nak cite panjang pun mungkin korang boring nak baca oleh itu

Report Facebook Gadis Melayu Nakal

Report Facebook Gadis Melayu Nakal – Ternyata kita juga punya kuasa untuk report sebarang kesalahan fanpage terutamanya yang melibatkan aktiviti tak bermaruah (gadis melayu nakal) serta menjatuhkan sesama kita. Mari kita bekerjasama dalam usaha membersihkan segala aktiviti yang tidak sepatutnya. dengan kerjasama ribuan orang yang membantu ringankan