binatang selfie

Bila Binatang Start Selfie

Bila Binatang Start Selfie. Anda rasa anda pandai selfie ? fikir semula selepas tengok gambar binatang selfie dibawah ini membuatkan kita terfikir siapa lagi...
perempuan mengamuk

Berhati-hati Ketika Pilih Perempuan

Berhati-hati Ketika Pilih Perempuan. Kaum lelaki dinasihatkan agar lebih berhati-hati ketika memilih pasangan hidup anda. Perempuan kini bukan lagi seperti perempuan dahulu yang lemah...
dinosaur

Asal Usul Kejadian Dinosaur

Asal Usul Kejadian Dinosaur. Pasti ramai yang tertanya-tanya asal usul kejadian dinosaur dan beberapa binatang lain yang dikaitkan asal usul keturunan dinosaur. Antara yang...
gambar lawak

Ikan Jerung Untuk Dijual MURAH

Ikan Jerung Untuk Dijual MURAH. Ternampak satu post di facebook yang mana mereka menjual ikan jerung untuk stok bulan ramadhan. Kepada yang berminat untuk...
kucing comel merajuk

Kucing Comel Kena Denda

Kucing Comel Kena Denda - padan muke berak merata-rata tempat lagi kan dah kena denda dengan tuan. tapi comel la pulak muke dia bila...
kartun lawak

Hadiah Paling Dibenci

hadiah paling dibenci - pasti ramai yang pernah dapat hadiah dari seseorang tapi adakah hadiah yang kita terima menyeronokkan kita atau hadiah yang diterima...

Kisah Cinta Budak UPSR

bila baca surat cinta diatas nak tergelak pun ada tapi perlu diingat.. pada zaman teknologi serba canggih jangan kata budak PMR kini budak UPSR juga...
surat putus couple

LAWAK Surat Putus Couple

LAWAK Surat Putus Couple - bila cinta tak kenal usia dan seawal sekolah rendah sudah mula bercinta maka pelbagai cara baru diluahkan untuk menyatakan...

Follow Us

509FollowersFollow
20,599FollowersFollow
6,645FollowersFollow
671FollowersFollow