Tips Dapat Spender Free

Spender Koyak heeee senang je nak dapat spender free.. cara dia just gantung spender koyak korang macam nie..  nnti2 ada la orang baik or penduduk setempat yg...

Kisah Cinta Budak UPSR

bila baca surat cinta diatas nak tergelak pun ada tapi perlu diingat.. pada zaman teknologi serba canggih jangan kata budak PMR kini budak UPSR juga...

Lelaki Kahwin 4

Lelaki Kahwin 4 heeee.. sekiranya solat pun tak cukup 5 waktu mampukan kita untuk berlaku adil sedangkan kita masih leka dan alpa dengan tanggungjawab kita.. bak kata nabil.....
surat putus couple

LAWAK Surat Putus Couple

LAWAK Surat Putus Couple - bila cinta tak kenal usia dan seawal sekolah rendah sudah mula bercinta maka pelbagai cara baru diluahkan untuk menyatakan...

Bila Ayam Pakai Kasut

Bila Ayam Pakai Kasut heeee.. siapa la rajin sangat pakaikan ayam ni kasut.. hihihih.. 
lawak ex boyfriend

Lawak Ex Boyfriend

ex memang tak pernah lari dari hidup kita.. lagi² bila banyak kenangan yang ditinggalkan bersama kita.. lupakan segala kenangan lupakan segala kisah silam mulakan yang...

Penyelesaian untuk Rambut Serabut

Penyelesaian untuk Rambut Serabut setiap yang ditetapkan atau diaturkan untuk kita ada sebab.. dan ini mungkin salah satu penyelesaian untuk masalah anda.. heeee.. jangan marahh..  #PEACE NO WAR
kartun lawak

Hadiah Paling Dibenci

hadiah paling dibenci - pasti ramai yang pernah dapat hadiah dari seseorang tapi adakah hadiah yang kita terima menyeronokkan kita atau hadiah yang diterima...

Follow Us

537FollowersFollow
20,322FollowersFollow
6,645FollowersFollow
680FollowersFollow