Gaya Seorang Pemenang

  dah lama nak buat skill macam mamat tuh buat tapi tak pernah jadi hihihi.. asyik kelaut je bola..
lawak

Lawak Budak Sekolah

Lawak Budak Sekolah admin pernah gak buat menda alah ni.. hik hik.. teringat zaman kecik2 dlu.. enjoy tada masalah.. bila dah besar dah bekerja banyak tanggungjawab dan masalah...
kura kura terbang

Kura kura Terbang

heee.. bila kura-kura pun sibuk nak terbang taktau la.. semua orang ada cara tersendiri nak berjaya.. tapi bukan ini caranya.. berkhayal je cik kura...
gambar lawak

Ikan Jerung Untuk Dijual MURAH

Ikan Jerung Untuk Dijual MURAH. Ternampak satu post di facebook yang mana mereka menjual ikan jerung untuk stok bulan ramadhan. Kepada yang berminat untuk...
kucing comel

KELAKAR Muka Kucing Bila Letih

KELAKAR Muka Kucing Bila Letih. Kita selalu tengok muka kita bila letih tidak bermaya dan berdengkur waktu tidur tapi tahukah anda...
lawak

Forever Alone

Forever Alone   alahai.. kesian kalu dapat ayah macam nie.. anak sendiri pun dia troll forever alone

Oppa Batman Style

Oppa Batman Style heee.. agak² lepas ni dalam movie batman nak buat tak oppa batman style ? hik hik hik..

Beza Pagi dan Malam Lelaki

heeee... dulu lelaki selalu macam ni.. tapi sekarang rasanya lelaki dan perempuan dah same je.. malas berganda² hahahaha... tapi tak semua la.. segelintir.. hik hik...

Follow Us

537FollowersFollow
20,322FollowersFollow
6,645FollowersFollow
680FollowersFollow