Suami Isteri Gaduh Pasal Like Gambar

Suami Isteri Gaduh Pasal Like Gambar hihihih.. like tuh berpada-pada lah.. jangan sampai timbulkan rasa curiga si isteri mahupun si suami..
gambar lawak

Ikan Jerung Untuk Dijual MURAH

Ikan Jerung Untuk Dijual MURAH. Ternampak satu post di facebook yang mana mereka menjual ikan jerung untuk stok bulan ramadhan. Kepada yang berminat untuk...
tips cepat kurus

Tips Cepat Kurus

Tips Cepat Kurus hik hik hik.. tips mudah dan murah yang boleh anda amalkan untuk menguruskan badan.. just guna saletep tampal kat peti ais anda... heee...
lawak

Salam Tangan Cikgu Perempuan

Ustaz Azhar Idrus heee..  kan best dapat cikgu agama macam nie hahaha hari2 gelak je :P
alasan

Alasan Lelaki bila nak main GAME

pernah tak waktu malam atau petang korang sms boyfriends korang dan alasannya mengantuk dan nak tidur ? heee mesti pernah kan.. tapi percayalah hanya...
ultraman gemuk

Kenapa Dah Tak Nampak Kartun Ultraman

Dulu setiap hari weekend pasti ada cerita kartun ultraman. Kini kartun jarang ditayangkan mungkin kah ultraman telah diberikan pencen ? ataupun...
suspek

Suspek Kekecohan di Stadium Perlawanan Johor dan Pahang di TAHAN

Suspek Kekecohan di Stadium Perlawanan Johor dan Pahang di TAHAN inilah dia suspek yang buat onar tengah padang sewaktu johor dan pahang belum sempat masuk...
jerebu

Kesan Jerebu kepada haiwan ternakan

haaaa.. ni siapa punya kerja.. mengaku cepat.. hihihi serius lawak.. kesian kat kucing ni.. kedekut betoi owner dia kasi pakai pampers je.. hihihihi..

Follow Us

537FollowersFollow
20,322FollowersFollow
6,645FollowersFollow
680FollowersFollow