girlfriend cemburu

Bila Girlfriend Cemburu

  inikali beza antara lelaki dan perempuan cemburu.. kalu dorang yang cemburu seramnya boleh sampai ke lutut.. hik hik hik..
kek princess

Lawak Kek Tak Jadi

Lawak Kek Tak Jadi. Kanak-kanak pastinya inginkan kek yang menarik dengan lukisan dan ukiran kartun kegemaran mereka tapi tak semudah apa...

Tips Dapat Spender Free

Spender Koyak heeee senang je nak dapat spender free.. cara dia just gantung spender koyak korang macam nie..  nnti2 ada la orang baik or penduduk setempat yg...
sayang mak ayah

Lawak Sayang Mak Ayah

Lawak Sayang Mak Ayah katanya sayang mak ayah.. tapi yang dibuat lain pula.. isk isk isk.. siapa ni cepat ngaku... haaaa...  

Penat Cikgu Mengajar

Penat Cikgu Mengajar O.o'
dinosaur

Asal Usul Kejadian Dinosaur

Asal Usul Kejadian Dinosaur. Pasti ramai yang tertanya-tanya asal usul kejadian dinosaur dan beberapa binatang lain yang dikaitkan asal usul keturunan dinosaur. Antara yang...
anyaman ketupat bentuk kucing

Anyaman Ketupat Bentuk Kucing

kalu nak suruh belajar buat anyaman bentuk kucing ni rasanya aku boleh giveup.. hahaha walaupun nampak comel.. tapi bila tengok pada design nak mengayam...

haiwan pura-pura mati

comel ja tengok binatang ni pura-pura mati bila tuan dia tembak pakai jari.. hahaha kelakar.. sempat lagi dia jeling then mati balik.. hahahaha...
troll awek

Troll Awek Sendiri

Troll Awek Sendiri
lawak

Hukum Gambar Tak Tutup Aurat

Lawak UAI heee.. boleh aje letak gambar tak tutup aurat.. tapi muh sorang jela boleh tengok :) private please.. hik hik hik..

Follow Us

537FollowersFollow
20,322FollowersFollow
6,645FollowersFollow
680FollowersFollow