Penat Cikgu Mengajar

Penat Cikgu Mengajar O.o'

Demam Gwiyomi

nampak gayanya demam gwiyomi semakin berleluasa.. bukan kata dikalangan kaum perempuan bahkan dah banyak video gwiyomi lelaki yang berada di youtube.. alamakk.. admin juga...

Kerja Part Time Batman

Kerja Part Time Batman heee.. tengok rajin tak batman ? walaupun bz membantras jenayah tapi masih mengambil upah buat part time.. hik hik hik.. (gurauan semata-mata) Berusaha Mencari...
jerebu

Kesan Jerebu kepada haiwan ternakan

haaaa.. ni siapa punya kerja.. mengaku cepat.. hihihi serius lawak.. kesian kat kucing ni.. kedekut betoi owner dia kasi pakai pampers je.. hihihihi..
notice kelakar

Notice Kelakar

walau siapa pun dia.. walau lambat pun dia.. mesti yang baca ni tergelak kah kah kah.. aduyaii.. ini macam punya notice pun ada.. hahaha.. terbaekkk..

Bila Ayam Pakai Kasut

Bila Ayam Pakai Kasut heeee.. siapa la rajin sangat pakaikan ayam ni kasut.. hihihih.. 
mesin ATM

Mesin ATM Bijak ?

Mesin ATM Bijak ? heee.. bila terbaca kartun ni tergelak pun ada... boleh plak nak kena jelaskan kat mesin ATM untuk keluarkan duit sendiri.. hik...

BlackBerry Punya Pasal

Blackberry punya pasal heeee... kan kan kan.. penat lelah kawan tuh beli blackberry dengan sopan dan santun awek dia cakap jatuh dalam jamban.. hik hik hik.. tuh makan...
lawak ex boyfriend

Lawak Ex Boyfriend

ex memang tak pernah lari dari hidup kita.. lagi² bila banyak kenangan yang ditinggalkan bersama kita.. lupakan segala kenangan lupakan segala kisah silam mulakan yang...
sayang

Sayang Marah Tak ?

Sayang Marah Tak ? heee.. kalu da tanya banyak kali admin pun marah.. hik hik hik..

Follow Us

537FollowersFollow
20,322FollowersFollow
6,645FollowersFollow
680FollowersFollow