penyu

Akibat Makan Telur Penyu

heee.. tengok penyu pun pandai balas dendam.. kepada sesiapa yang makan telur penyu nak pergi menyelam pastikan anda berhati-hati takut ini yang terjadi.. hahahaha..
mesin ATM

Mesin ATM Bijak ?

Mesin ATM Bijak ? heee.. bila terbaca kartun ni tergelak pun ada... boleh plak nak kena jelaskan kat mesin ATM untuk keluarkan duit sendiri.. hik...
gambar lawak

Ikan Jerung Untuk Dijual MURAH

Ikan Jerung Untuk Dijual MURAH. Ternampak satu post di facebook yang mana mereka menjual ikan jerung untuk stok bulan ramadhan. Kepada yang berminat untuk...

Lelaki Kahwin 4

Lelaki Kahwin 4 heeee.. sekiranya solat pun tak cukup 5 waktu mampukan kita untuk berlaku adil sedangkan kita masih leka dan alpa dengan tanggungjawab kita.. bak kata nabil.....

Buat Muncung Itik

Buat Muncung Itik memang perangai budak2 suka tiru apa yang di lakukan oleh orang dewasa.. terutamanya yg masih belum bersekolah.. so awasi tingkah laku dan percakapan anda...
surat berhenti kerja blogger

Surat Berhenti Kerja Blogger

Surat Berhenti Kerja Blogger  kepada mana² blogger yang berhasrat untuk berhenti kerja rasanya surat ini boleh digunakan anda untuk dihantar ke majikan anda sebagai alasan...
lawak

Anak Tendang Ibu

Lawak Anak Tendang Ibu
troll awek

Troll Awek Sendiri

Troll Awek Sendiri
six pack

Saya Ada Six PaCk

Saya Ada Six PaCk semua orang ada 6 pack tapi tak semua orang nak tunjukkan... hihihih six pack saya pemalu juga.. macam saya.. wakkakaka.. p/s... admin...

Gaya Seorang Pemenang

  dah lama nak buat skill macam mamat tuh buat tapi tak pernah jadi hihihi.. asyik kelaut je bola..

Follow Us

537FollowersFollow
20,322FollowersFollow
6,645FollowersFollow
680FollowersFollow