anyaman ketupat bentuk kucing

Anyaman Ketupat Bentuk Kucing

kalu nak suruh belajar buat anyaman bentuk kucing ni rasanya aku boleh giveup.. hahaha walaupun nampak comel.. tapi bila tengok pada design nak mengayam...
lawak facebook

Beza Ajaran Emak dan FaceboOk

heeee.. kan kan.. mesti ramai yang slalu buat gini.. depan makanan sbelum makan tangkap gmbar upload kat facebook then terlupa nak baca doa.. heeee.....
katak paling bergaya

Katak paling Bergaya

heee.. inilah dia katak paling bergaya pernah saya jumpa.. hihihih.. sempat lagi posing..
Majalah Playboy

Majalah Playboy

heee.. tengok muka budak kecik tuh cumil ja bila the rock jeling dia hahahaha..
lawak

Bawa Awek Naik Motor

Lawak bawa Awek Naik Motor

Cara Kenakan Kawan Anda

Troll Mouse hahaha.. kan kan kan.. kesian la kawan2 korang.. silap silap mau dia baling mouse nie.. hihihi.. heee troll cikgu komputer pun ok gak.. hahaha.. Gambar Lawak

SpongeBob dan Patrick Star di FacebOok

SpongeBob dan Patrick
kura kura terbang

Kura kura Terbang

heee.. bila kura-kura pun sibuk nak terbang taktau la.. semua orang ada cara tersendiri nak berjaya.. tapi bukan ini caranya.. berkhayal je cik kura...

Follow Us

537FollowersFollow
20,322FollowersFollow
6,645FollowersFollow
680FollowersFollow