Cara Mudah Tambah Duit Jadi Banyak

Cara Mudah Tambah Duit Jadi Banyak

Cara Mudah Tambah Duit Jadi Banyak. Pasti ramai yang tertanya-tanya macam mana cara mudah untuk buat duit atau dapat duit dengan...
suspek

Suspek Kekecohan di Stadium Perlawanan Johor dan Pahang di TAHAN

Suspek Kekecohan di Stadium Perlawanan Johor dan Pahang di TAHAN inilah dia suspek yang buat onar tengah padang sewaktu johor dan pahang belum sempat masuk...

Do you Like Me ?

Troll Do You Like Me ? heeee.. pernah tak korang buat macam ni bila disoal mesti jawapan anda or, atau, dan jawapan untuk mengelak dari menjawab.. kan kan...
six pack

Saya Ada Six PaCk

Saya Ada Six PaCk semua orang ada 6 pack tapi tak semua orang nak tunjukkan... hihihih six pack saya pemalu juga.. macam saya.. wakkakaka.. p/s... admin...
ubi-kemili

Lawak Lukisan Ubi Bentuk Manusia

Lawak Lukisan Ubi Bentuk Manusia. Bila terlebih kreatif macam-macam kita boleh buat untuk menghilangkan rasa boring mahupun untuk ceriakan hidup sambil...
lawak

Lawak Budak Sekolah

Lawak Budak Sekolah admin pernah gak buat menda alah ni.. hik hik.. teringat zaman kecik2 dlu.. enjoy tada masalah.. bila dah besar dah bekerja banyak tanggungjawab dan masalah...
lawak

Hukum Gambar Tak Tutup Aurat

Lawak UAI heee.. boleh aje letak gambar tak tutup aurat.. tapi muh sorang jela boleh tengok :) private please.. hik hik hik..
lawak

Salam Tangan Cikgu Perempuan

Ustaz Azhar Idrus heee..  kan best dapat cikgu agama macam nie hahaha hari2 gelak je :P
mesin ATM

Mesin ATM Bijak ?

Mesin ATM Bijak ? heee.. bila terbaca kartun ni tergelak pun ada... boleh plak nak kena jelaskan kat mesin ATM untuk keluarkan duit sendiri.. hik...
lawak ex boyfriend

Lawak Ex Boyfriend

ex memang tak pernah lari dari hidup kita.. lagi² bila banyak kenangan yang ditinggalkan bersama kita.. lupakan segala kenangan lupakan segala kisah silam mulakan yang...