gambar lawak Archive

Astro Animal Planet

Lawak Astro Animal Planet heeee.. sabor jela kalu dapat ayah macam nie.. hik hik hik..

Cara Kenakan Kawan Anda

Troll Mouse hahaha.. kan kan kan.. kesian la kawan2 korang.. silap silap mau dia baling mouse nie.. hihihi.. heee troll cikgu komputer pun ok gak.. hahaha.. Gambar Lawak

Do you Like Me ?

Troll Do You Like Me ? heeee.. pernah tak korang buat macam ni bila disoal mesti jawapan anda or, atau, dan jawapan untuk mengelak dari menjawab.. kan kan kan… ?

Forever Alone

Forever Alone   alahai.. kesian kalu dapat ayah macam nie.. anak sendiri pun dia troll forever alone

Senyum Semanis Unta

Senyum Semanis Unta ada manis tak.. ? hik hik hik

Ramainya Peminat Mr Bean

Mr. Bean @ Rowan Atkinson heee..kadang kadang aku jeles gak tengok Mr. Bean nie.. kalu di search nama dia aja penuh 58 juta carian.. kalu nak ikut jeles lagi try search gambar dia.. adeiii.. macam2 gaya, rupa, watak, aksi, kartun, filem penuh dengan gambar dia je.. mcam2