gambar lawak Archive

Cara Simpan Kertas dengan Betul

heee.. kreatif cara dia simpan kertas.. siapa la yang rajin hasilkan mesin kertas kapal terbang ni.. hihihi.. enjoy enviroment :)

Salah Guna Khidmat Arnab

saya juga punya arnab yang comel tapi tak pernah pula gunakan khidmat arnab utk buka surat.. balik kerja nanti nak cuba buat juga la.. mana tau bolej jadi macam ni.. hihiihi..

haiwan pura-pura mati

comel ja tengok binatang ni pura-pura mati bila tuan dia tembak pakai jari.. hahaha kelakar.. sempat lagi dia jeling then mati balik.. hahahaha…

Gaya Seorang Pemenang

  dah lama nak buat skill macam mamat tuh buat tapi tak pernah jadi hihihi.. asyik kelaut je bola..

Good Morning Picture

mesti ramai lagi yang masih bercuti dalam mood raya dan semestinya ramai lagi di atas katil dibaluti selimut.. almaklum la pagi ni banyak tempat yang hujan.. dan semestinya sejuk best untuk sambung tidur :) dan gambar ini untuk kejutkan anda bangun :) hihihih..

Anyaman Ketupat Bentuk Kucing

kalu nak suruh belajar buat anyaman bentuk kucing ni rasanya aku boleh giveup.. hahaha walaupun nampak comel.. tapi bila tengok pada design nak mengayam tuh rasanya boleh tersiksa nak menganyam hahaha.. mau orang yang datang makan byk pasal geram tengok anyaman bentuk kucing ni.. hik hik hik..

Katak paling Bergaya

heee.. inilah dia katak paling bergaya pernah saya jumpa.. hihihih.. sempat lagi posing..

Kesan Jerebu kepada haiwan ternakan

haaaa.. ni siapa punya kerja.. mengaku cepat.. hihihi serius lawak.. kesian kat kucing ni.. kedekut betoi owner dia kasi pakai pampers je.. hihihihi..

Lawak baju raya

hihihih no komen..