Kisah Cinta Budak UPSR

bila baca surat cinta diatas nak tergelak pun ada tapi perlu diingat.. pada zaman teknologi serba canggih jangan kata budak PMR kini budak UPSR juga...
surat putus couple

LAWAK Surat Putus Couple

LAWAK Surat Putus Couple - bila cinta tak kenal usia dan seawal sekolah rendah sudah mula bercinta maka pelbagai cara baru diluahkan untuk menyatakan...
surat berhenti kerja blogger

Surat Berhenti Kerja Blogger

Surat Berhenti Kerja Blogger  kepada mana² blogger yang berhasrat untuk berhenti kerja rasanya surat ini boleh digunakan anda untuk dihantar ke majikan anda sebagai alasan...

Cara Simpan Kertas dengan Betul

heee.. kreatif cara dia simpan kertas.. siapa la yang rajin hasilkan mesin kertas kapal terbang ni.. hihihi.. enjoy enviroment :)

Salah Guna Khidmat Arnab

saya juga punya arnab yang comel tapi tak pernah pula gunakan khidmat arnab utk buka surat.. balik kerja nanti nak cuba buat juga la.....

haiwan pura-pura mati

comel ja tengok binatang ni pura-pura mati bila tuan dia tembak pakai jari.. hahaha kelakar.. sempat lagi dia jeling then mati balik.. hahahaha...

Gaya Seorang Pemenang

  dah lama nak buat skill macam mamat tuh buat tapi tak pernah jadi hihihi.. asyik kelaut je bola..
good morning picture

Good Morning Picture

mesti ramai lagi yang masih bercuti dalam mood raya dan semestinya ramai lagi di atas katil dibaluti selimut.. almaklum la pagi ni banyak tempat...

Follow Us

537FollowersFollow
20,322FollowersFollow
6,645FollowersFollow
680FollowersFollow