anyaman ketupat bentuk kucing

Anyaman Ketupat Bentuk Kucing

kalu nak suruh belajar buat anyaman bentuk kucing ni rasanya aku boleh giveup.. hahaha walaupun nampak comel.. tapi bila tengok pada design nak mengayam...

Buat Muncung Itik

Buat Muncung Itik memang perangai budak2 suka tiru apa yang di lakukan oleh orang dewasa.. terutamanya yg masih belum bersekolah.. so awasi tingkah laku dan percakapan anda...

Bila Suami Mintak Kahwin Satu Lagi

Bila Suami Mintak Kahwin Satu Lagi 1 = Mampu 2 = Mampus O.o" hihihihih...
lawak

Lawak Seram dari Ustaz Azhar Idrus

Lawak Seram pernah gak terbaca benda lawak nie.. tapi tak sure la betoi ke ustaz azhar idrus yang cakap :)
dinosaur

Asal Usul Kejadian Dinosaur

Asal Usul Kejadian Dinosaur. Pasti ramai yang tertanya-tanya asal usul kejadian dinosaur dan beberapa binatang lain yang dikaitkan asal usul keturunan dinosaur. Antara yang...
ayat memancing awek

Ayat Memancing Awek

kepada sesiapa yang suka memancing di darat den rasa ayat di atas ni sesuai utk korang gunakan apabila memancing di darat.. hik hik hik.. asai...
lawak baju raya

Lawak baju raya

hihihih no komen..
binatang selfie

Bila Binatang Start Selfie

Bila Binatang Start Selfie. Anda rasa anda pandai selfie ? fikir semula selepas tengok gambar binatang selfie dibawah ini membuatkan kita terfikir siapa lagi...

Suami Isteri Gaduh Pasal Like Gambar

Suami Isteri Gaduh Pasal Like Gambar hihihih.. like tuh berpada-pada lah.. jangan sampai timbulkan rasa curiga si isteri mahupun si suami..

haiwan pura-pura mati

comel ja tengok binatang ni pura-pura mati bila tuan dia tembak pakai jari.. hahaha kelakar.. sempat lagi dia jeling then mati balik.. hahahaha...

Follow Us

537FollowersFollow
20,322FollowersFollow
6,645FollowersFollow
680FollowersFollow