senyuman-monyet-manis

Senyuman Monyet Paling Manis

Senyuman Monyet Paling Manis. Baru-baru ni viral 1 gambar monyet yang mendapat buah oren tersenyum manis nampak kegembiraan yang jarang-jarang kita...

Cara Kenakan Kawan Anda

Troll Mouse hahaha.. kan kan kan.. kesian la kawan2 korang.. silap silap mau dia baling mouse nie.. hihihi.. heee troll cikgu komputer pun ok gak.. hahaha.. Gambar Lawak
Gangnam Style vs Harlem Shake

Gangnam Style vs Harlem Shake

Gangnam Style vs Harlem Shake antara dedua tarian ni mane yang korang suka ? heee..
ultraman gemuk

Kenapa Dah Tak Nampak Kartun Ultraman

Dulu setiap hari weekend pasti ada cerita kartun ultraman. Kini kartun jarang ditayangkan mungkin kah ultraman telah diberikan pencen ? ataupun...
troll awek

Troll Awek Sendiri

Troll Awek Sendiri
kitaran hujan dan salji

Kitaran Hujan dan Salji

beginilah kitaran hujan dan salji yang datang ke tempat kita tak kira dari mana asalnya yang penting rasanya.. wakakakka.. masin tak.. ?
lawak

Salam Tangan Cikgu Perempuan

Ustaz Azhar Idrus heee..  kan best dapat cikgu agama macam nie hahaha hari2 gelak je :P
Syurga-Petai

Syurga Bagi Penggemar Petai

Syurga Bagi Penggemar Petai. Pasti ramai yang gemar makan petai tapi ada juga yang benci dengan bau busuk petai. Tapi kebanyakkan...
lawak

Hukum Gambar Tak Tutup Aurat

Lawak UAI heee.. boleh aje letak gambar tak tutup aurat.. tapi muh sorang jela boleh tengok :) private please.. hik hik hik..
lawak

Haiwan Mengawan

Haiwan Mengawan errr... hahaha takda keje tengok haiwan mengawan.. hhehehe tengok takpa jangan korang join dah la.. hik hik hik