BlackBerry Punya Pasal

Blackberry punya pasal heeee... kan kan kan.. penat lelah kawan tuh beli blackberry dengan sopan dan santun awek dia cakap jatuh dalam jamban.. hik hik hik.. tuh makan...

haiwan pura-pura mati

comel ja tengok binatang ni pura-pura mati bila tuan dia tembak pakai jari.. hahaha kelakar.. sempat lagi dia jeling then mati balik.. hahahaha...
lawak internet

lawak internet

heee.. kalu takda internet mesti boringkan ? lagi² kalu dia seorang blogger.. setiap masa mesti nak update blog.. tapi jangan sampai internet mengawal diri...

Tips Sejukkan Laptop

hahahaah.. siapa la yang rajin sangat buat macam ni semata-mata nak sejukkan laptop ni.. hik hik hik.. jangan dicuba nanti merana badan.. hahahaha mau rosak laptop...

Cara Kenakan Kawan Anda

Troll Mouse hahaha.. kan kan kan.. kesian la kawan2 korang.. silap silap mau dia baling mouse nie.. hihihi.. heee troll cikgu komputer pun ok gak.. hahaha.. Gambar Lawak

Do you Like Me ?

Troll Do You Like Me ? heeee.. pernah tak korang buat macam ni bila disoal mesti jawapan anda or, atau, dan jawapan untuk mengelak dari menjawab.. kan kan...

Beza Pagi dan Malam Lelaki

heeee... dulu lelaki selalu macam ni.. tapi sekarang rasanya lelaki dan perempuan dah same je.. malas berganda² hahahaha... tapi tak semua la.. segelintir.. hik hik...
suspek

Suspek Kekecohan di Stadium Perlawanan Johor dan Pahang di TAHAN

Suspek Kekecohan di Stadium Perlawanan Johor dan Pahang di TAHAN inilah dia suspek yang buat onar tengah padang sewaktu johor dan pahang belum sempat masuk...

Lawak Motorsikal

Lawak Motorsikal

Tips Dapat Spender Free

Spender Koyak heeee senang je nak dapat spender free.. cara dia just gantung spender koyak korang macam nie..  nnti2 ada la orang baik or penduduk setempat yg...

Follow Us

537FollowersFollow
20,322FollowersFollow
6,645FollowersFollow
680FollowersFollow