gambar lawak Archive

Anyaman Ketupat Bentuk Kucing

kalu nak suruh belajar buat anyaman bentuk kucing ni rasanya aku boleh giveup.. hahaha walaupun nampak comel.. tapi bila tengok pada design nak mengayam tuh rasanya boleh tersiksa nak menganyam hahaha.. mau orang yang datang makan byk pasal geram tengok anyaman bentuk kucing ni.. hik hik hik..

Katak paling Bergaya

heee.. inilah dia katak paling bergaya pernah saya jumpa.. hihihih.. sempat lagi posing..

Kesan Jerebu kepada haiwan ternakan

haaaa.. ni siapa punya kerja.. mengaku cepat.. hihihi serius lawak.. kesian kat kucing ni.. kedekut betoi owner dia kasi pakai pampers je.. hihihihi..

Lawak baju raya

hihihih no komen..

Lawak Ex Boyfriend

ex memang tak pernah lari dari hidup kita.. lagi² bila banyak kenangan yang ditinggalkan bersama kita.. lupakan segala kenangan lupakan segala kisah silam mulakan yang baru bersama mereka² yang ada disekeliling kita :)

Kitaran Hujan dan Salji

beginilah kitaran hujan dan salji yang datang ke tempat kita tak kira dari mana asalnya yang penting rasanya.. wakakakka.. masin tak.. ?

Suspek Kekecohan di Stadium Perlawanan Johor dan Pahang di TAHAN

Suspek Kekecohan di Stadium Perlawanan Johor dan Pahang di TAHAN inilah dia suspek yang buat onar tengah padang sewaktu johor dan pahang belum sempat masuk padang.. inilah dia suspek yang menyebabkan orang ramai tidak dapat tengok perlawanan bola sepak antara JDT dengan Pahang anyway tarikh perlawanan JDT