jerebu

Kesan Jerebu kepada haiwan ternakan

haaaa.. ni siapa punya kerja.. mengaku cepat.. hihihi serius lawak.. kesian kat kucing ni.. kedekut betoi owner dia kasi pakai pampers je.. hihihihi..

Kerja Part Time Batman

Kerja Part Time Batman heee.. tengok rajin tak batman ? walaupun bz membantras jenayah tapi masih mengambil upah buat part time.. hik hik hik.. (gurauan semata-mata) Berusaha Mencari...
lawak

Troll Kopiah Ustaz Azhar Idrus

lawak Kopiah hik hik hik
lawak

Forever Alone

Forever Alone   alahai.. kesian kalu dapat ayah macam nie.. anak sendiri pun dia troll forever alone
surat berhenti kerja blogger

Surat Berhenti Kerja Blogger

Surat Berhenti Kerja Blogger  kepada mana² blogger yang berhasrat untuk berhenti kerja rasanya surat ini boleh digunakan anda untuk dihantar ke majikan anda sebagai alasan...

Penat Cikgu Mengajar

Penat Cikgu Mengajar O.o'
mesin ATM

Mesin ATM Bijak ?

Mesin ATM Bijak ? heee.. bila terbaca kartun ni tergelak pun ada... boleh plak nak kena jelaskan kat mesin ATM untuk keluarkan duit sendiri.. hik...

Lawak Motorsikal

Lawak Motorsikal

BlackBerry Punya Pasal

Blackberry punya pasal heeee... kan kan kan.. penat lelah kawan tuh beli blackberry dengan sopan dan santun awek dia cakap jatuh dalam jamban.. hik hik hik.. tuh makan...

Cara Kenakan Kawan Anda

Troll Mouse hahaha.. kan kan kan.. kesian la kawan2 korang.. silap silap mau dia baling mouse nie.. hihihi.. heee troll cikgu komputer pun ok gak.. hahaha.. Gambar Lawak

Follow Us

537FollowersFollow
20,322FollowersFollow
6,645FollowersFollow
680FollowersFollow