gambar lawak Archive

Bila Girlfriend Cemburu

  inikali beza antara lelaki dan perempuan cemburu.. kalu dorang yang cemburu seramnya boleh sampai ke lutut.. hik hik hik..

Perempuan dan SMS

heee.. selalunya lelaki ni lambat balas sms… dorang lebih utamakan apa yang perlu dibuat baru balas sms yang diterima.. tapi bila lambat balas mesti makwe or girlfriend merajuk.. kan kan kan..

Akibat Bergurau Dengan Isteri

heee.. boleh bergurau.. tapi jangan la gurau tentang berat badan.. kan sendiri yang kena.. hik hik hik. ini makan dia.. hahaha.. (perempuan sensitif pasal berat badan betoi ke ?)

Notice Kelakar

walau siapa pun dia.. walau lambat pun dia.. mesti yang baca ni tergelak kah kah kah.. aduyaii.. ini macam punya notice pun ada.. hahaha.. terbaekkk..

Lawak Sayang Mak Ayah

Lawak Sayang Mak Ayah katanya sayang mak ayah.. tapi yang dibuat lain pula.. isk isk isk.. siapa ni cepat ngaku… haaaa…  

Sayang Marah Tak ?

Sayang Marah Tak ? heee.. kalu da tanya banyak kali admin pun marah.. hik hik hik..

Gangnam Style vs Harlem Shake

Gangnam Style vs Harlem Shake antara dedua tarian ni mane yang korang suka ? heee..

Tips Sejukkan Laptop

hahahaah.. siapa la yang rajin sangat buat macam ni semata-mata nak sejukkan laptop ni.. hik hik hik.. jangan dicuba nanti merana badan.. hahahaha mau rosak laptop nanti.. hik hik..

Beza Pagi dan Malam Lelaki

heeee… dulu lelaki selalu macam ni.. tapi sekarang rasanya lelaki dan perempuan dah same je.. malas berganda² hahahaha… tapi tak semua la.. segelintir.. hik hik hik..

Beza Ajaran Emak dan FaceboOk

heeee.. kan kan.. mesti ramai yang slalu buat gini.. depan makanan sbelum makan tangkap gmbar upload kat facebook then terlupa nak baca doa.. heeee.. ngaku cpat cpat :)~