pisang vs epal

Lawak Pisang vs Epal

lawak pisang vs epal heee... inilah akibatnya bila suka kenakan orang lain alik² kena tang batang hidung sendiri..
lawak facebook

Lawak Facebook

beza berkebun dulu dan beza berkebun sekarang.. tapi sekarang makin ramai suka berkebun.. heee.. walaupun tak dapat hasil tapi ramai yang suka berkebun.. untung...
ayat memancing awek

Ayat Memancing Awek

kepada sesiapa yang suka memancing di darat den rasa ayat di atas ni sesuai utk korang gunakan apabila memancing di darat.. hik hik hik.. asai...
girlfriend cemburu

Bila Girlfriend Cemburu

  inikali beza antara lelaki dan perempuan cemburu.. kalu dorang yang cemburu seramnya boleh sampai ke lutut.. hik hik hik..
perempuan dan sms

Perempuan dan SMS

heee.. selalunya lelaki ni lambat balas sms... dorang lebih utamakan apa yang perlu dibuat baru balas sms yang diterima.. tapi bila lambat balas mesti makwe...
bergurau dengan isteri

Akibat Bergurau Dengan Isteri

heee.. boleh bergurau.. tapi jangan la gurau tentang berat badan.. kan sendiri yang kena.. hik hik hik. ini makan dia.. hahaha.. (perempuan sensitif pasal berat badan...
notice kelakar

Notice Kelakar

walau siapa pun dia.. walau lambat pun dia.. mesti yang baca ni tergelak kah kah kah.. aduyaii.. ini macam punya notice pun ada.. hahaha.. terbaekkk..
sayang mak ayah

Lawak Sayang Mak Ayah

Lawak Sayang Mak Ayah katanya sayang mak ayah.. tapi yang dibuat lain pula.. isk isk isk.. siapa ni cepat ngaku... haaaa...  
sayang

Sayang Marah Tak ?

Sayang Marah Tak ? heee.. kalu da tanya banyak kali admin pun marah.. hik hik hik..
Gangnam Style vs Harlem Shake

Gangnam Style vs Harlem Shake

Gangnam Style vs Harlem Shake antara dedua tarian ni mane yang korang suka ? heee..

Follow Us

537FollowersFollow
20,322FollowersFollow
6,645FollowersFollow
680FollowersFollow