Bila Suami Mintak Kahwin Satu Lagi

Bila Suami Mintak Kahwin Satu Lagi 1 = Mampu 2 = Mampus O.o" hihihihih...
lawak

Lawak Budak Sekolah

Lawak Budak Sekolah admin pernah gak buat menda alah ni.. hik hik.. teringat zaman kecik2 dlu.. enjoy tada masalah.. bila dah besar dah bekerja banyak tanggungjawab dan masalah...

Buat Muncung Itik

Buat Muncung Itik memang perangai budak2 suka tiru apa yang di lakukan oleh orang dewasa.. terutamanya yg masih belum bersekolah.. so awasi tingkah laku dan percakapan anda...
lawak bodoh

Lawak Heyyy Teksi

Heyyy Teksi heee.. tegur atau tahan teksi ?

Buaya Pun Nak Raya Ok..

Bila Buaya pun Nak Raya heee.. apa korang nak buat bila ada tetamu tak diundang datang nak beraya di rumah korang.. ? O.o" Gambar Lawak

Tengok Perempuan Seksi

Tengok Perempuan Seksi errr... rezeki mata.. hik hik. skali pandang takpa tapi kalu dah berkelip2 tuh bley bawa dosa.. wakakakka...

Tak Sabar Berbuka

Tak Sabar Berbuka heee.. memang la tak elok melenggahkan waktu berbuka.. tapi pastikan anda tengok jam dahulu atau pastikan azan tuh bukan dari TV ataupun hp.. takut...

Tips Dapat Spender Free

Spender Koyak heeee senang je nak dapat spender free.. cara dia just gantung spender koyak korang macam nie..  nnti2 ada la orang baik or penduduk setempat yg...
lawak

Kentut 2 kali

Lawak Kentut
lawak

Lawak Seram dari Ustaz Azhar Idrus

Lawak Seram pernah gak terbaca benda lawak nie.. tapi tak sure la betoi ke ustaz azhar idrus yang cakap :)

Follow Us

537FollowersFollow
20,322FollowersFollow
6,645FollowersFollow
680FollowersFollow