gambar Archive

Koleksi Ayat Jiwang Putus Cinta

Koleksi Ayat Jiwang Putus Cinta. Untuk mereka yang sedang kesedihan dan putus cinta ini sedikit sebanyak koleksi ayat jiwang putus cinta yang admin dapat daripada facebook untuk tatapan korang. Semoga tidak terlalu sedih kerana kebahagiaan akan hadir dalam diri setiap orang. Koleksi Ayat Jiwang Putus Cinta Biarpun

Live Shhh I Love You Lakonan Gambit dan Elvina

Live Shhh I Love You Lakonan Gambit dan Elvina. Nantikan Live Streaming Shhh I Love You lakonan Gambit Saifullah, Elvina Mohamad, Hafreez Adam, Bella Nazari & ramai lagi. Live Shhh I Love You Lakonan Gambit dan Elvina Nantikan Live Streaming setiap Isnin sehingga Khamis jam 6.55 petang

Hiking Bukit Batu Putih Gopeng Perak

Hiking Bukit Batu Putih Gopeng Perak. Episod hiking kali ini kami menuju ke Bukit Batu Putih Gopeng, Perak lokasi yang menjadi tumpuan warga sekeliling dan warga luar untuk melihat permandangan yang cantik dan indah selain melakukan aktiviti sihat dihujung minggu. Hiking Bukit Batu Putih Gopeng Perak Perjalanan

Asal Usul Kejadian Dinosaur

Asal Usul Kejadian Dinosaur. Pasti ramai yang tertanya-tanya asal usul kejadian dinosaur dan beberapa binatang lain yang dikaitkan asal usul keturunan dinosaur. Antara yang dikaitkan dengan keturunan dinosaur adalah buaya dan yang terbaru dijumpai adalah gajah dan juga ular. Asal Usul Kejadian Dinosaur   disini admin kongsikan

Gambar Perdana Menteri Malaysia

Gambar Perdana Menteri Malaysia. Gambar dan Biodata Perdana Menteri Malaysia 1,2,3,4,5 dan 6. Merupakan antara pemimpin-pemimpin yang telah banyak berjasa dalam membangunkan negara Malaysia ke serata dunia. Mereka adalah Perdana Menteri Malaysia dulu, kini dan selamanya.  Gambar Perdana Menteri Malaysia  Perdana Menteri Malaysia  Tunku Abdul Rahman Putra

Peta Negeri Di Malaysia

Peta Negeri Di Malaysia. Terdapat 15 buah negeri yang terdapat dalam Malaysia antaranya adalah Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Labuan, Putrajaya, Perlis, Kedah, Kelantan, Terengganu, Pahang, Perak, Selangor, Johor, Melaka, Pulau Pinang, Negeri Sembilan, Sabah dan juga Sarawak.  Peta Negeri Kuala Lumpur   Peta Negeri Selangor

Kucing Comel Kena Denda

Kucing Comel Kena Denda – padan muke berak merata-rata tempat lagi kan dah kena denda dengan tuan. tapi comel la pulak muke dia bila kena denda hahaha.. kesian pun ada.. kih kih kih.. kepada kawan-kawan yang ada kucing jangan tiru ok.. buat denda yg lagi menarik please

Kisah Basuh Baju Lelaki dan Perempuan

memang setuju dengan kenyataan diatas lelaki memang take time kalu nak basuh pakaian siap dengan lipat kerana kitaorang tak menggunakan banyak pakaian dalam masa seminggu so kitaorang suka buat kerja santai-santai bila dah takda baju baru settle kan.. hik hik hik..