gambar Archive

Banggunan SPRM Jalan Cochrane

Banggunan Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia SPRM  Jalan Cochrane Semalam aku lalu kawasan nie.. dekat ja dengan umah aku.. alang2 dah lalu so jadi wartawan la skejab tangkap gambar banggunan yang paling lawa kat kawasan ini.. heee… terbaekkk..

Digi WwwOw Awards Dinner Part 2

bergaMbar sebeluM dinner gOsip sMbil ngUtuk2 hahahaa… takda orang nak tangkap gambar dengan aku… fiRdaus dan AbgferOz penaja utaMa pOkCik diGi aksi kegemaran aku… hik hik selaMber yaYa kepada peminat fynn jamal yang pesan KIRIM SALAM arituh udah ku sampaikan sndiri kat fynn jamal time tangkap gmbar.

Gambar Hantu Toyol

tOyol yang di taNgkap heeee.. agak seram tengok lama-lama… selalunya orangnya akan simpan toyol dalam botol dengan benang kuning berani ja dia pegang toyol semua gambar2 toyol ini diambil dari goOgle untuk dikongsi kepada yang berminat… hee… yang ni gambar setan pandai main blOg seangkatan babi katanya…heee…

Gambar Menarik + Funny Pilihan

Ada Sesiapa yang kehilangan SESUATU ? Pantang diikut memang maut mendatang.. Berhati-hati ketika melalui JALAN ini.. Awek SEKSI 34, 28, 36 TERBAEK Limited Edition Laptop Epal Pasu Bunga Mahal kOwt ? p/s… yang mane korank suke ?