gambar Archive

haiwan pura-pura mati

comel ja tengok binatang ni pura-pura mati bila tuan dia tembak pakai jari.. hahaha kelakar.. sempat lagi dia jeling then mati balik.. hahahaha…

Perfect Snooker

agak² kat Malaysia ni ada tak yang boleh buat macam ni.. ? brape kali testing la agaknya mamat ni ekk.. ? terbaekkk…

Gaya Seorang Pemenang

  dah lama nak buat skill macam mamat tuh buat tapi tak pernah jadi hihihi.. asyik kelaut je bola..

Good Morning Picture

mesti ramai lagi yang masih bercuti dalam mood raya dan semestinya ramai lagi di atas katil dibaluti selimut.. almaklum la pagi ni banyak tempat yang hujan.. dan semestinya sejuk best untuk sambung tidur :) dan gambar ini untuk kejutkan anda bangun :) hihihih..

Katak paling Bergaya

heee.. inilah dia katak paling bergaya pernah saya jumpa.. hihihih.. sempat lagi posing..

Umur sesuai belajar agama

Umur sesuai belajar agama hanya 1 ja dapat dikongsikan ‘melentur buluh biarlah dari rebungnya.’

Ayat Cinta Jiwang

Ayat Cinta Jiwang Ayat Cinta Jiwang – mungkin ramai yang bercinta, mungkin juga ramai yang masih single. tapi tak semestinya yang bercinta itu bahagia dan tak semestinya yang single itu kesunyian :) setiap orang ada caranya tersendiri, bergantung kepada tindakan, ayat jiwang, kata manis, perlakuan dan banyak