gambar Archive

Basikal terpanjang di dunia

heeee… belum isi penumpang tapi tayarnya sudah pancit.. hihihi.. best gak kalu ronda jauh mcam ni.. tpi kena ubah suai lagi ni.. :)

Motorsikal Terpanjang

kan best kalu ada motorsikal panjang macam nie.. boleh pusing² sekitar dengan family.. makan angin gitu.. kecuali time hujan la.. hihihih..

Nasi Pattaya Paling Comel

Nasi Pattaya Paling Comel pernah saya jumpa.. heee kalu nak makan pun agak sayang.. tpi nak dibiarkan pun sayang gak.. hihihih..

Koleksi Kereta Pelik

antara koleksi kereta pelik yang terdapat di luar negara.. pelbagai pertandingan yang tersedia untuk kereta² pelik ini membuatkan setiap tahun jumlah kereta pelik yang terdapat semakin meningkat.  

Gambar Kempen PRU13

gambar menarik yang admin jumpa di fanpage facebook.. hik hik hik menarik sehh.. inikali baru betoi.. macam ni la kempen yang betoi.. sejuk ja mata memandang :)~ p/s… cukup² la mengutuk, menghina, dan memaki sesama sendiri.. dah macam puaka kat telinga admin dengar hari²

Penjara Pudu Dalam Kenangan

penjara pudu dalam kenangan yang berada di tengah bandar bersebelahan times square gambar menyeluruh pudu jail @ penjara pudu yang berumur lebih 100 tahun. dan kini penjara pudu hanya tinggal tanah lapang.. yang telah habis dirobohkan.. tinggal pasir ja.. taktau apa yang akan dibina di tanah penjara

Gambar Ops Daulat

Penugasan pegawai-pegawai PDRM dalam Op Daulat demi menjaga keamanan, keselamatan dan kedaulatan negara. Pihak PDRM sentiasa membuat kawalan yang ketat bagi menjamin keselamatan penduduk-penduduk sekitar kawasan Lahad Datu. Antara Gambar Operasi Ops Daulat di Lahad Datu dan sekitar.. Wira-wira negara yang bersedia menghadapi musuh stanby dan bersedia