ayat jiwang sedih

Ayat Cinta Jiwang

Ayat Cinta Jiwang Ayat Cinta Jiwang - mungkin ramai yang bercinta, mungkin juga ramai yang masih single. tapi tak semestinya yang bercinta itu bahagia dan...

Basikal terpanjang di dunia

heeee... belum isi penumpang tapi tayarnya sudah pancit.. hihihi.. best gak kalu ronda jauh mcam ni.. tpi kena ubah suai lagi ni.. :)
motorsikal terpanjang

Motorsikal Terpanjang

kan best kalu ada motorsikal panjang macam nie.. boleh pusing² sekitar dengan family.. makan angin gitu.. kecuali time hujan la.. hihihih..
nasi pattaya

Nasi Pattaya Paling Comel

Nasi Pattaya Paling Comel pernah saya jumpa.. heee kalu nak makan pun agak sayang.. tpi nak dibiarkan pun sayang gak.. hihihih..
kereta telefon

Koleksi Kereta Pelik

antara koleksi kereta pelik yang terdapat di luar negara.. pelbagai pertandingan yang tersedia untuk kereta² pelik ini membuatkan setiap tahun jumlah kereta pelik yang...
gambar kempen PRU13

Gambar Kempen PRU13

gambar menarik yang admin jumpa di fanpage facebook.. hik hik hik menarik sehh.. inikali baru betoi.. macam ni la kempen yang betoi.. sejuk ja mata...
penjara pudu

Penjara Pudu Dalam Kenangan

penjara pudu dalam kenangan yang berada di tengah bandar bersebelahan times square gambar menyeluruh pudu jail @ penjara pudu yang berumur lebih 100 tahun. dan kini...
Ops Daulat

Gambar Ops Daulat

Penugasan pegawai-pegawai PDRM dalam Op Daulat demi menjaga keamanan, keselamatan dan kedaulatan negara. Pihak PDRM sentiasa membuat kawalan yang ketat bagi menjamin keselamatan penduduk-penduduk...

Follow Us

530FollowersFollow
20,322FollowersFollow
6,645FollowersFollow
699FollowersFollow