gambar Archive

Everything has an END

Everything has an END except family

Gambar Pelik dan Ajaib

Gambar Pelik dan Ajaib kenapa den cakap gambar ni pelik dan ajaib ? cuba goyangkan kepala anda laju² atau cuba fokus ditengah² gambar anda akan nampak 1 gambar.. try komen apa yang anda nampak.. kalu tak nampak gak try goyangkan kepala kawan then tanya dia nampak tak

Memang Susah Nak Puaskan Hati Manusia

Memang Susah Nak Puaskan Hati Manusia memang susah nak puaskan hati manusia..  kadang² kita kecewa, kita merana, kita tersiksa sebabnya ? hanya nak puaskan mereka² disekeliling kita.. tapi.. berbaloikah apa yang kita korbankan HANYA untuk puaskan hati mereka ?

Kad Happy Birthday Pilihan

 Kad Ucapan Happy Birthday disebabkan happy birthday aku baru je lepas beberapa hari.. so kat sini aku sharekan sikit sebanyak kad happy birthday yang cute-cute agar dapat dikongsikan bersama rakan-rakan yang bakal menyambut hari lahir mereka moga hari lahir mereka sama ceria dengan hari lahir saya..  Happy

Happy Birthday To ME

Happy Birthday tO ME syukur alhamdulillah..  hari ni genap masuk umur aku yang ke 13thn.. tak sangka makin muda aku.. hik hik hik.. jutaan terima kasih kepada rakan-rakan blogger dan facebook yang menghabiskan bateri hp aku dengan inbox wish dan doa sempena birthday aku Thanks a Lot

Think Creative and You got the Answer

Think Creative dapat tangkap tak ape yang dimaksudkan ? 2 + 2 = ikan heee.. jangan fikirkan dari segi matematik… tapi fikirkan dari segi lukisan maka jawapan itu akan muncul :)

Gambar BoboiBoy Musim ke-2

 Gambar BoboibOy Musim ke-2   akhirnya admin berkesempatan juga post gambar Boboiboy musim ke-2 antara kartun kegemaran ramai.. termasuklah admin sendiri.. hik hik hik.. sebenarnya dah lama nak post gambar boboiboy ni.. tapi tak jumpa gambar yang menarik.. tapi hari ini jumpa juga akhirnya..  BoboiBoy dan Rakan²

Tips Penjimatan Minyak Kenderaan

Tips Penjimatan Minyak Kenderaan   hik hik hik.. kan senang nak jimat minyak… pakai la banyak mana pun.. tangki sentiasa full.. hahahaah… jangan marah naa.. hihihihi jimat tak ? hahaha.. elakkan dari mencuba kalu masih sayang nyawa anda :)