Everything has an END

Everything has an END except family

Gambar Pelik dan Ajaib

Gambar Pelik dan Ajaib kenapa den cakap gambar ni pelik dan ajaib ? cuba goyangkan kepala anda laju² atau cuba fokus ditengah² gambar anda akan nampak 1 gambar.....

Memang Susah Nak Puaskan Hati Manusia

Memang Susah Nak Puaskan Hati Manusia memang susah nak puaskan hati manusia..  kadang² kita kecewa, kita merana, kita tersiksa sebabnya ? hanya nak puaskan mereka² disekeliling kita.. tapi.....

Kad Happy Birthday Pilihan

 Kad Ucapan Happy Birthday disebabkan happy birthday aku baru je lepas beberapa hari.. so kat sini aku sharekan sikit sebanyak kad happy birthday yang cute-cute agar...
happy birthday

Happy Birthday To ME

Happy Birthday tO ME syukur alhamdulillah..  hari ni genap masuk umur aku yang ke 13thn.. tak sangka makin muda aku.. hik hik hik.. jutaan terima kasih kepada...

Think Creative and You got the Answer

Think Creative dapat tangkap tak ape yang dimaksudkan ? 2 + 2 = ikan heee.. jangan fikirkan dari segi matematik... tapi fikirkan dari segi lukisan maka jawapan itu akan...

Gambar BoboiBoy Musim ke-2

 Gambar BoboibOy Musim ke-2   akhirnya admin berkesempatan juga post gambar Boboiboy musim ke-2 antara kartun kegemaran ramai.. termasuklah admin sendiri.. hik hik hik.. sebenarnya dah lama nak...

Tips Penjimatan Minyak Kenderaan

Tips Penjimatan Minyak Kenderaan   hik hik hik.. kan senang nak jimat minyak... pakai la banyak mana pun.. tangki sentiasa full.. hahahaah... jangan marah naa.. hihihihi jimat tak ?...

Follow Us

528FollowersFollow
20,322FollowersFollow
6,645FollowersFollow
699FollowersFollow