gambar Archive

Gambar Ops Daulat

Penugasan pegawai-pegawai PDRM dalam Op Daulat demi menjaga keamanan, keselamatan dan kedaulatan negara. Pihak PDRM sentiasa membuat kawalan yang ketat bagi menjamin keselamatan penduduk-penduduk sekitar kawasan Lahad Datu. Antara Gambar Operasi Ops Daulat di Lahad Datu dan sekitar.. Wira-wira negara yang bersedia menghadapi musuh stanby dan bersedia

Everything has an END

Everything has an END except family

Gambar Pelik dan Ajaib

Gambar Pelik dan Ajaib kenapa den cakap gambar ni pelik dan ajaib ? cuba goyangkan kepala anda laju² atau cuba fokus ditengah² gambar anda akan nampak 1 gambar.. try komen apa yang anda nampak.. kalu tak nampak gak try goyangkan kepala kawan then tanya dia nampak tak

Memang Susah Nak Puaskan Hati Manusia

Memang Susah Nak Puaskan Hati Manusia memang susah nak puaskan hati manusia..  kadang² kita kecewa, kita merana, kita tersiksa sebabnya ? hanya nak puaskan mereka² disekeliling kita.. tapi.. berbaloikah apa yang kita korbankan HANYA untuk puaskan hati mereka ?

Kad Happy Birthday Pilihan

 Kad Ucapan Happy Birthday disebabkan happy birthday aku baru je lepas beberapa hari.. so kat sini aku sharekan sikit sebanyak kad happy birthday yang cute-cute agar dapat dikongsikan bersama rakan-rakan yang bakal menyambut hari lahir mereka moga hari lahir mereka sama ceria dengan hari lahir saya..  Happy

Happy Birthday To ME

Happy Birthday tO ME syukur alhamdulillah..  hari ni genap masuk umur aku yang ke 13thn.. tak sangka makin muda aku.. hik hik hik.. jutaan terima kasih kepada rakan-rakan blogger dan facebook yang menghabiskan bateri hp aku dengan inbox wish dan doa sempena birthday aku Thanks a Lot

Think Creative and You got the Answer

Think Creative dapat tangkap tak ape yang dimaksudkan ? 2 + 2 = ikan heee.. jangan fikirkan dari segi matematik… tapi fikirkan dari segi lukisan maka jawapan itu akan muncul :)