gambar Archive

Gambar BoboiBoy Musim ke-2

 Gambar BoboibOy Musim ke-2   akhirnya admin berkesempatan juga post gambar Boboiboy musim ke-2 antara kartun kegemaran ramai.. termasuklah admin sendiri.. hik hik hik.. sebenarnya dah lama nak post gambar boboiboy ni.. tapi tak jumpa gambar yang menarik.. tapi hari ini jumpa juga akhirnya..  BoboiBoy dan Rakan²

Tips Penjimatan Minyak Kenderaan

Tips Penjimatan Minyak Kenderaan   hik hik hik.. kan senang nak jimat minyak… pakai la banyak mana pun.. tangki sentiasa full.. hahahaah… jangan marah naa.. hihihihi jimat tak ? hahaha.. elakkan dari mencuba kalu masih sayang nyawa anda :)

Kedudukan Semasa Menggunakan Laptop

poster badan semasa menggunakan laptop   bagaimana poster badan anda semasa anda menggunakan laptop di rumah.. ? cuba share.. saya selalu mengamalkan poster no2.. anda pula bagaimana.. ? hik hik hik

Dialog Anjing dan Kucing

Dialog Anjing dan Kucing sengal gila tengok anjing nie hahaaha

Pakej Jurugambar Perkahwinan

 Pakej Jurugambar Perkahwinan – setiap mereka yang melangkah ke alam perkahwinan pasti ingin merakam detik bahagia mereka dan kami di sini ingin membantu anda merakam detik tersebut. kami menyediakan jurufoto @ jurugambar tunang, nikah dan kahwin terdapat 3 pakej yang kami sediakan untuk anda pilih  Pakej Jurugambar Perkahwinan Pakej

Beza Pergaduhan Lelaki dan Perempuan

beza lelaki dan perempuan bergaduh heee.. btoi tak.. ? ngaku cepat :)~

Jenazah Bergolek Sendiri

Pesanan Untuk Mereka yang SOMBONG hidup ni sekejab ja.. so tak perlu la kita menyombongkan diri kita… ada masa kita akan perlukan bantuan mereka disekeliling kita.. terutamanya masa dikapan dan dikebumikan.. melainkan kita boleh bergolek sendiri masuk dalam lubang kubur..

Selalu Berlaku Masa Exam

Exam abu : ahmad dah baca buku ke utk exam esok ? ahmad : tak baca pun.. lepas exam result si ahmad ni lagi gempak dari result abu.. kan kan kan ? pernah tak terjadi  waktu korang sekolah dulu ? hik hik hik.. ada 2 jawapan kat

Perempuan Boleh Lelaki Tidak ?

heee.. yang ni kadang2 terjadi kat kaum lelaki.. heee.. bile part diaorg bley je puji2.. bila time lelaki.. smua ta bley.. hik hik hik.. susah la macam ni.. so kepada lelaki2 di luar sana.. sabor jela.. hahahaha

Lawak Hadiah Hari Lahir

Lawak Hadiah Hari Lahir heeee kan kan kan.. mesti angin bila lain yang mintak tapi lain pulak yang dapat.. tuh la lain kali jangan  demand mintak benda mahal2..  orang tamak selalu rugi.. hik hik hik..