interview Archive

Kerja Kosong di Astro

Kerja Kosong di Astro – Bagi mereka yang masih mencari perkerjaan sementara mahupun tetap anda boleh cuba memohon untuk bekerja dengan astro untuk mengisi jawatan kosong bagi beberapa jenis jawatan di astro. terdapat beberapa jawatan yang disediakan bagi mengisi kerja kosong di astro antaranya adalah Associate, Telemarketing

Contoh Resume Bahasa Melayu

Contoh Resume Bahasa Melayu – Alhamdulillah ini resume ke 3 aku publishkan di blog jiwarosak bagi membantu rakan-rakan yang ingin bantuan untuk mencari pekerjaan dan berkat membantu kini aku sudah mempunyai pekerjaan tetap dengan resume yang sama juga. syukur.. untuk memudahkan lagi anda semua untuk mendownload resume

Cabaran dan Halangan Sebelum di Temuduga

semalam merupakan kali ke 2 aku menghadiri temuduga untuk penjawat awam di Pusat Temu duga Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia jalan cenderasari. kali pertama alhamdulillah segalanya berjalan dengan lancar walaupun ketika ditemuduga aku banyak kepada gelak dan senyum akhirnya berjaya untuk mendapatkan jawatan yang dipegang sekarang.. kali kedua

Alkisah Interview Penguatkuasa

1tahun sudah berlalu, teringat kisah lama sewaktu mula nak bekerja dengan kerajaan.. sewaktu tu kawan call katanya esok ada interview penguatkuasa ….. di titiwangsa so agak kelibut sikit malam tu juga susun resume dan perkemaskan diri.. esok paginya tiba di titiwangsa tengok semua kemas dan segak bergaya

Interview KTM sampai 9 Jam

Interview Semalam dan Hari ini merupakan hari interview KTM yang diadakan di KL Sentral cerita nie berdasarkan pengalaman aku interview semalam.. ikut masa interview start kul 9 pagi.. so aku pun sampai la KL Sentral dalam kul 8.30pagi..  pusing2 tempat cari.. ok la dah jumpa tempat..beratur punya