cendol abang kacak

Cendol Abang Kacak Sado di Ipoh

Cendol Abang Kacak Sado di Ipoh. Lepas makan Nasi Ganja tak lengkap kalau tak pekena Cendol Abang Kacak Sado yang terletak di hadapan restoran...
taman tasik ampang hilir

Beriadah di Taman Tasik Ampang Hilir

minggu lepas cuti tanpa plan dan yang ada hanya kenduri kahwin rakan.. so petang² memang takda apa untuk dibuat.. lepas pergi kenduri kahwin singgah...
asam jeruk

Jom Heboh Bukit Jalil Tak Semeriah Dahulu

dah lama rasanya tak berkunjung di jom heboh.. so ahad lepas cuti ada kesempatan untuk pergi ke jom heboh bukit jalil.. plan nak pergi...
abgferoz

Durian 3 Musim 4 Negeri

haaa.. pelik kan tajuk kali ni.. ada ka durian 3 musim 4 negeri ? mesti mahal kan ? kat mana nak dapatkan durian begini...
Wadi Hadramawt Restaurant

Nasi Arab di Wadi Hadramawt Restaurant

Nasi Arab di Wadi Hadramawt Restaurant. Restoran Arab yang terletak di 226 Jalan Ampang Kuala Lumpur merupakan antara lokasi pilihan ramai untuk mencuba menu...
cendol durian

Cendol Durian Shah Alam Seksyen 7

Cendol Durian Shah Alam Seksyen 7. Akhirnya selepas beberapa minggu mengidam dapat juga melepaskan gian pekena Cendol Durian Shah Alam Seksyen 7 antara yang...

Bergambar dengan Bear di Padang Kota Lama

Bergambar dengan Bear di Padang Kota Lama. Sampai ja Pulau Pinang kalau tak pekena pasembur atau ais kacang memang tak sah. Jejak ja kaki...

Tengok Matahari Terbenam

 heeee. awek jlan2...  adeii terlepas 10 saat.. sejuk ja mata memandang.. adeiii..waktu aku sampai matahari baru nak terbenamm.. lawa sehh.. elok turun motor sat.. masukkan duit dalam dompet keluarkan...
kotaraya

Kotaraya Bandar Bangla

terasa boring dan bosan bila setiap hari minggu duduk makan dan tidur so minggu lepas pelan nak cuci mata di masjid jamek. Sebelum ke...

GPS Google Maps Pening Jika

minggu lepas rakan kahwin kat selayang baru dan ada rumah terbuka di klang tapi disebabkan buta jalan so terpaksa menggunakan khidmat GPS Google Maps...

Follow Us

537FollowersFollow
20,322FollowersFollow
6,645FollowersFollow
680FollowersFollow