jiwarosak Archive

7 Perkara yang Perlu Dielakkan Selepas Makan

7 Perkara yang Perlu Dielakkan Selepas Makan. Orang bijaksana dahulu kala, bahkan para saintis dewasa ini sering mengatakan dan bersetuju bahawa anda adalah apa yang anda makan. Tidak kurang juga yang mengatakan bahawa punca kepada segala penyakit adalah dari perut. 7 Perkara yang Perlu Dielakkan Selepas Makan

Sakit Tak Cabut Gigi ?

Sakit Tak Cabut Gigi ?. Kalau nak tau sakit tak cabut gigi cuba korang cabut gigi dulu nanti korang tau la berapa sakitnya cabut gigi. Waktu cabut tak sakit lepas cabut hilang bius korang akan rasa sakit sikit sikit sikit sikit dan beberapa hari masih sakit sakit

Nasi Kandar Promosi Line Clear KL Kampung Baru

Nasi Kandar Promosi Line Clear KL Kg Baru. Bermula bulan lepas Nasi Kandar Line Clear Kampung Baru telah memperkenalkan Set Promosi nasi kandar setiap hari jumaat SAHAJA. Terletak di LC Restoran, Jalan Raja Abdullah, Kampung Baru Kuala Lumpur, Malaysia. Antara lokasi pilihan setiap hari jumaat bagi warga

Bila Mak Sibuk Basuh Ikan Aku..

Bila Mak Sibuk Basuh Ikan Aku. Kisahnya habis makan buah dengan rojak mak bee aku pun seperti biasa angkat pinggan untuk dicuci sementara mak aku didapur sedang siang ikan untuk masak petang. Tengah cuci pinggan terkena sedikit sabun kat ikan yang tengah disiang. Bila Mak Sibuk Basuh

Menunggang Kuda MURAH di Taman Tasik Titiwangsa

Menunggang Kuda MURAH di Taman Tasik Titiwangsa KL. Pagi tadi berkesempatan teman anak buah tunggang kuda di Taman Tasik Titiwangsa Kuala Lumpur (KL) yang diselia oleh Dewan Bandaraya Kuala Lumpur (DBKL). Harga yang ditawarkan kepada pengunjung sangatlah murah dan mampu ditunggang oleh semua warga kota mahupun warga luar.

BR1M Syarat Kelayakan dan Daftar Online

BR1M Syarat Kelayakan dan Daftar Online. Bantuan Rakyat 1 Malaysia BR1M – untuk semua yang ingin memohon dan mengemaskini BR1M 2017 anda boleh berbuat demikian hari ini kerana BR1M secara rasminya telah dibuka. Permohonan Baharu / Kemas Kini BR1M 2017 secara dalam talian dan penghantaran permohonan melalui borang

Pakej Team Building, Family Day dan Obstacle

Pakej Team Building, Family Day dan Obstacle. Cuti sekolah seharusnya diisi dengan bersama keluarga atau dengan rakan dan seharusnya digunakan dengan baik. Kami menyediakan program berbentuk kekeluargaan dan keseronokkan dengan harga yang lebih murah seperti team building, familyday, obstacle, treasure hunt, jungle tracking dan pelbagai lagi. Pakej