pertandingan bowling

Pertandingan Bowling di One Utama Damansara

Pertandingan Bowling di One Utama Damansara - minggu lepas admin dijemput mewakili pejabat dalam pertandingan bowling antara pejabat dan persatuan belia WPKL di One...
abgferoz

Adik beradik posing maut

heee.. minggu ni busy beno sampai tak sempat nak update entry dalam blog  dan semalam hari terakhir busy yang mana ada event dodgeball dan...
Lelaki Kacak dan Hensem

Lelaki Kacak dan Hensem

bukan nak perasan dan bukan juga nak poyo.. mungkin juga kerana aku sememangnya lelaki kacak dan hensem sebab tuh status facebook aku selalu di...
abgferoz

Lelaki kaCak ke Lelaki Comey ?

Lelaki kaCak ke Lelaki cOmey ? hik hik hik.. orang lain sibuk buat keyword lelaki kacak.. macam2 kempen lelaki kacak blogger buat.. tapi aku plak sibuk tukar...

Lelaki Kacak ?

Lelaki Kacak hee.. kacak ke ? prasan je kowt :) hik hik hik.. tak kire la sekacak mane kita..  secantik mane kita... yang selalu dinilai adalah  hati dan iman kita.. segala...

Follow Us

537FollowersFollow
20,322FollowersFollow
6,645FollowersFollow
680FollowersFollow