cameron highlands

Tips Bercuti di Cameron Highlands

Tips Bercuti di Cameron Highlands - sambungan bercuti di kampung.. pelan nak ke langkawi terpaksa dibatalkan kerana abang tak dapat balik sama bercuti kerana ada kursus...
jiwarosak

Balik Kampung Semanggol, Taiping dan Bukit Merah

dah lama rasanya tak update blog rasa rindu pun ada.. banyak benda nak bercerita tapi takut kawan² boring pulak baca cerita so pendekkan sahaja...
menangis

Kisah Menyayat Hati Pembaca

Kisah Menyayat Hati Pembaca Ibu tua: Hello.. Ni samad ke? Samad: Ya mak, ni samad. Kenapa call samad? Samad tengah kerja ni. Ibu tua: Mak saja telefon. Samad:...

Kuey Teow Goreng Doli AKHIRNYA

 Kuey Teow Goreng Doli AKHIRNYA akhirnya.. buka juga kedai kuey teow doli ni.. hihihih..tapi yang tak bestnya penuh orang la plak..naseb la sampai je ada...

Follow Us

537FollowersFollow
20,322FollowersFollow
6,645FollowersFollow
680FollowersFollow