one punch man

Anime One Punch Man Season 3

Anime One Punch Man Season 3. Pasti ramai peminat kartun anime one punch man yang ternanti-nanti bila 3rd season anime ini...
ultraman gemuk

Kenapa Dah Tak Nampak Kartun Ultraman

Dulu setiap hari weekend pasti ada cerita kartun ultraman. Kini kartun jarang ditayangkan mungkin kah ultraman telah diberikan pencen ? ataupun...
boboiboy musim 3

BoBoiBoy Musim ke 3

BoBoiBoy Musim ke 3 - firtsly nak buat pengakuan heee.. aku juga merupakan peminat kartun boboiboy.. hahaha.. terbaekkk.. mungkin ramai yang tidak tahu bahawa...
harga petrol vs gaji

Harga Petrol vs Gaji

Harga Petrol vs Gaji pandai betoi siapa yang edit nie.. hik hik hik.. tapi jangan hanya menanti dan tidak berusaha kerana gaji anda bergantung kepada...

Biodata Fang Boboiboy

Biodata Fang Boboiboy   heee.. yang ni musuh ketat boboiboy pada mulanya.. tapi sekarang dah jadi kawan boboiboy.. kuasa fang kalu tak silap bayang.. heeee.. admin pun peminat boboiboy...

Biodata BoboiBoy

Biodata BoboiBoy heee.. korang ingat korang je or artis ja ada biodata tengok sekarang kartun boboiboy pun dah ada biodata ok.. hik hik hik.. memang terbaekk la boboiboy.. part...

Gambar BoboiBoy Musim ke-2

 Gambar BoboibOy Musim ke-2   akhirnya admin berkesempatan juga post gambar Boboiboy musim ke-2 antara kartun kegemaran ramai.. termasuklah admin sendiri.. hik hik hik.. sebenarnya dah lama nak...
lawak

Doraemon kena Troll

Doraemon kena Troll

Jihad Kaum Wanita

Jihad Kaum Wanita Tarikh:  Jun 07, 2010 Riwayat:  (al-Bukhari) Kategori:  Ibadah Hadith:  Daripada Aishah r.a. katanya, aku berkata, Ya Rasulullah, kita mengetahui bahawa jihad adalah sebaik-baik amalan. Oleh itu apakah kami kaum...

Untungnya Berdoa Secara Rahsia

Berdoa Tarikh:  Sep 12, 2011 Riwayat:  Abu ad-Darda' r.a Kategori:  Akidah Hadith:  Rasulullah s.a.w bersabda: "Sesiapa yang berdoa bagi saudara Islamnya dengan tidak setahu saudaranya yang tersebut, berkatalah Malaikat yang ditugaskan untuk...

Follow Us

537FollowersFollow
20,322FollowersFollow
6,645FollowersFollow
680FollowersFollow