Kisah Lawak Suami Terlampau Sengal

Kisah Lawak Suami Terlampau Sengal Kisah Kasih SayangPak Mat adalah seorang penduduk sebuah pondok di Selatan Thailand.Pada pertengahan bulan Mei yang lalu isterinya yang bernama...

Cerita Lawak Tok Batin

Cerita Lawak Tok Batin Seorang Tok Batin di Bukit Ibambum telah membeli sebuah motosikal terpakai. Seperti biasa motorsikal tersebut tidak mempunyai mud-guard, side-mirror malah plate...

Masak Lemak Cili Api Kepala Buaya

 bermulanya sejarah seekor buaya yang hebat dah gagah bertukar menjadi buaya yang comel dan cute :) sehingga terkenal di serata dunia akan jenama buaya crocs dan...
hulk

Bini Kaki Clubbing

Bini Kaki Clubbing Saripah: Kiah, aku ade problem la ngan laki aku Kiah: cer cite kat aku. Ape ke problem nye tu… Saripah: Aku ni dalam proses...

Akibat Terlupa Pemandu Bas Terpaksa..

Jom Naik Bas Cerita Lawak Akibat Terlupa Pemandu Bas Terpaksa.. Kalau Dah Sampai Ipoh ?Suatu hari, seorang ibu menghantar anaknya yang baru berusia 5 tahun menaiki...
lawak

Beza Masa Bercinta dan Selepas Clash

heeee.. masa bercinta da selepas clash.. heee.. btoi tak ?

Dipeluk Awek Melayu Kelantan

Awek Melayu nak dipendekkan cerita semalam.. tengah sesedap online faCebook tetiba ada sorang awek nie msg ferOz.. awek nie mcam chipsmore.. sekejab ada skejab ilang.. so bile dia...
lawak

Haiwan Mengawan

Haiwan Mengawan errr... hahaha takda keje tengok haiwan mengawan.. hhehehe tengok takpa jangan korang join dah la.. hik hik hik

Follow Us

537FollowersFollow
20,322FollowersFollow
6,645FollowersFollow
680FollowersFollow