Bila Ayam Pakai Kasut

Bila Ayam Pakai Kasut heeee.. siapa la rajin sangat pakaikan ayam ni kasut.. hihihih.. 

Penjaga Gol Terhebat ?

Penjaga Gol Terhebat ?

Gambar Lawak : Kelakuan Pelajar Bila Peperiksaan

Gambar Lawak heeeee.... kalu nak tau itulah yang selalu terjadi kat pelajar-pelajar kita bila exam hampir tiba... bila exam dah dekat baru nak ulangkaji baru nak...

Lawak Goal Celebrations

Goal Celebrations Jom Layan Video Lawak ni.. Goal Celebrations

Makeup Perempuan dan Lelaki

Makeup Perempuan dan Lelaki heee.. ini la sebabnya kenapa perempuan selalu lambat  bila nak dating or keluar jalan-jalan aduyaii... heeee..kalu den tunggu 30minit je.. kalu tak sampai gak balik je.....

Operasi Besar-Besaran Pihak Berkuasa Aidilfitri

Operasi Besar-Besaran Pihak Berkuasa Aidilfitri. Assalamualaikum. Untuk makluman semua !!! Satu operasi besar besaran akan dilakukan oleh pihak JPJ, AADK dan PDRM disekitar kuala...

Suami Isteri Gaduh Pasal Like Gambar

Suami Isteri Gaduh Pasal Like Gambar hihihih.. like tuh berpada-pada lah.. jangan sampai timbulkan rasa curiga si isteri mahupun si suami..

Kisah Dua Orang Gila

Kisah Dua Orang Gila - Ada dua orang gila yang sedang berbual di rumah sakit jiwa Tampoi. Orang gila 1 : ( sambil naik atas...

Follow Us

537FollowersFollow
20,322FollowersFollow
6,645FollowersFollow
680FollowersFollow