Harlem Shake

Video Harlem Shake

  Harlem Shake hahaha.. mula² gangnam style tapi sekarang ni yang makin famous adalah harlem shake.. bunyi macam haram shake tapi sebenarnya harlem shake.. nampak kelibut sikit.....
kartun askar

Lawak Filem Askar

Lawak Filem Askar Seorang penerbit mahu membikin sebuah filem paling hebat di dunia. dalam filem itu ada adegan pertempuran yang paling hebat pernah difilemkan. Penerbit :...

Lawak Kasar Game di Perpustakaan

Lawak Kasar Game di Perpustakaan adeehhh.. gila la game dorang nie.. denda dia pun boleh tahan SENGAL hik hik hik..
lawak

Kena Baling Kasut bila dapat 100 markah exam

untung la dapat anak pandai macam ni.. hik hik hik

Rezeki Terpijak di Maybank

Rezeki Terpijak di Maybank. Allahuakbar rezeki semalam pergi MAYBANK nak cucuk duit nampak sorang makcik lebih kurang umur 50 an termenung depan mesin ATM. saya...

Kisah Lawak Orang Tua Sakit Apa..

Kisah Lawak Orang Tua Sakit Apa.. Dua pelajar Kolej Perubatan bersiar siar kat bandar. Mereka terserempak dengan seorang tua jalan terkangkang-kangkang.Pelajar A kata "Orang tua...
binatang selfie

Bila Binatang Start Selfie

Bila Binatang Start Selfie. Anda rasa anda pandai selfie ? fikir semula selepas tengok gambar binatang selfie dibawah ini membuatkan kita terfikir siapa lagi...
martial art

Video Martial art versi Gangnam Style

heee.. dah lama cari video lawak ni baru hari ni terjumpa keyword dia.. hik hik hik.. jom tengok bagaimana gangnam style digunakan dalam martial...

Lawak Motorsikal

Lawak Motorsikal
dinosaur

Asal Usul Kejadian Dinosaur

Asal Usul Kejadian Dinosaur. Pasti ramai yang tertanya-tanya asal usul kejadian dinosaur dan beberapa binatang lain yang dikaitkan asal usul keturunan dinosaur. Antara yang...