Tips Memilih Calon Isteri

Kartun Muslimah hee.. hari ni aku nak share sikit  Tips dan teknik pemilihan calon Isteri kepada mereka yang masih2 tercari calon untuk dibuat isteri anda boleh rujuk disini untuk...

Bila Suami Mintak Kahwin Satu Lagi

Bila Suami Mintak Kahwin Satu Lagi 1 = Mampu 2 = Mampus O.o" hihihihih...
ufo

Lelaki Ini Berjaya Tunaikan Permintaan Isteri MENGIDAM Naik UFO

Lelaki Ini Berjaya Tunaikan Permintaan Isteri MENGIDAM Naik UFO. Apa Yang Lelaki Ini Lakukan Mengejutkan KITA. Assalam admin... Mohon siarkan dan hide wall aku....

Kisah Lawak Si Perogol

Kisah Lawak Si Perogol Ada dua orang gadis. Salah satu dari mereka cara berfikirnya Matematik (M)dan yang satu lagi cara berfikirnya menggunakan Logikal (L). Mereka...
alasan

Alasan Lelaki bila nak main GAME

pernah tak waktu malam atau petang korang sms boyfriends korang dan alasannya mengantuk dan nak tidur ? heee mesti pernah kan.. tapi percayalah hanya...
sayang

Sayang Marah Tak ?

Sayang Marah Tak ? heee.. kalu da tanya banyak kali admin pun marah.. hik hik hik..

Cara Kenakan Kawan Anda

Troll Mouse hahaha.. kan kan kan.. kesian la kawan2 korang.. silap silap mau dia baling mouse nie.. hihihi.. heee troll cikgu komputer pun ok gak.. hahaha.. Gambar Lawak

Video Lawak Jepun Game Show

Video Lawak Jepun Game Show heee.. agak² siapa yang sanggup masukkan ketam or cicak dalam mulut dorang ? hihihih... dah la kna paksa cium siap tarik² leher lagi.. hahahaha...

haiwan pura-pura mati

comel ja tengok binatang ni pura-pura mati bila tuan dia tembak pakai jari.. hahaha kelakar.. sempat lagi dia jeling then mati balik.. hahahaha...
kartun seksi

Lawak Kisah Anak Murid Bernama Pelangi

Lawak Kisah Anak Murid Bernama Pelangi. Sebelum memberi pelajaran, cikgu baru ingin berkenalan dengan murid2nya. Cikgu: “Cuba kamu yang di hadapan, apa nama dan...

Follow Us

537FollowersFollow
20,322FollowersFollow
6,645FollowersFollow
680FollowersFollow