Seni Lukisan Pada Jari

 Seni Lukisan Jari heee.. merokok ekk ?  Seni lukisan jari yang cute :)~  gaya perompak yang cute :P  gila santai sehh...  heeee.. masih terpacak lagi ? errr.. cumil ja...

Kisah Hadiah Hari Guru

Kisah Hadiah Hari Guru Suatu pagi di dalam sebuah kelas 4 Slow, di sebuah sekolah rendah, di kawasan pedalaman. Cikgu sedang memberikan cadangan kepada murid2nya...
telur

Lawak Order Telur Dua Biji

Lawak Order Telur Dua Biji Nak di jadikan cerita.. ada la sorang kaya baru, asalnya di kampung saja..tapi disebabkan tanahnya kena projek KLIA, jadi jutawan...

Lawak Kaki Pancing

Lawak Kaki Pancing Ajis memang kaki pancing, mana saja lubuk & sungai semua dia pergi, kalau ada yg cakap kat sungai tu ada ikan, ajis...

Kisah Balas Dendam

Kisah Balas Dendam  Hadi sedang nazak dan hampir meninggal...Di sebelahnya Imah, isterinya sedang menemani Hadi...Hadi : "Imah.. sebelum aku mati nanti.. aku ingin berpesan padamu.."Isteri...
troll awek

Troll Awek Sendiri

Troll Awek Sendiri
lawak facebook

Beza Ajaran Emak dan FaceboOk

heeee.. kan kan.. mesti ramai yang slalu buat gini.. depan makanan sbelum makan tangkap gmbar upload kat facebook then terlupa nak baca doa.. heeee.....

Cerita Lawak : Anak Murid dan Ustazah Terlampau

Cerita Lawak Anak Murid dan Cikgu Terlampau Aminah adalah sorang budak pompuan yang malas dan tak pernah tumpukan perhatian. 1 hari kat kelas agama,dia tido...

Bayi Kembar 7 Dilahirkan ?

Upin Ipin Cerita Lawak : Bayi Kembar 7 Dilahirkan ? Empat orang bakal ayah sedang menunggu kelahiran bayi mereka  diruang rehat sebuah hospital.  Kegelisahan jelas diriak muka mereka?Seorang...

220 Koleksi Cerita Lawak

220 Koleksi Cerita Lawak. Sedar tak sedar koleksi cerita lawak dalam blog jiwarosak.com sudah melebihi 220 cerita lawak yang mana koleksi ini di ambil...

Follow Us

537FollowersFollow
20,322FollowersFollow
6,645FollowersFollow
680FollowersFollow