lawak Archive

Rezeki Terpijak di Maybank

Rezeki Terpijak di Maybank. Allahuakbar rezeki semalam pergi MAYBANK nak cucuk duit nampak sorang makcik lebih kurang umur 50 an termenung depan mesin ATM. saya pun tanya nak cucuk duit ke makcik…ya kata dia…tapi tak reti nak cucuk…saya pun dengan ikhlas tolong…apa nombor pin makcik…dia pun bagitahu…tanya

Tips Hartanah Berjaya Dalam Masa Singkat

Tips Hartanah Berjaya Dalam Masa Singkat. Just nak share apa yang admin perolehi daripada facebook yang dikongsikan oleh rakan-rakan admin di facebook yang rata-rata amat menyukai tips yang dikongsikan sehingga ada yang tersenyum membaca seolah-olah sudah mendapat jalan. Di usia 26 tahun ini (Bulan 9 ni cukup

Ikan Jerung Untuk Dijual MURAH

Ikan Jerung Untuk Dijual MURAH. Ternampak satu post di facebook yang mana mereka menjual ikan jerung untuk stok bulan ramadhan. Kepada yang berminat untuk beli ikan jerung untuk dimakan bulan ramadhan boleh berbuat demikian sementara stok masih ada. Ikan Jerung Untuk Dijual MURAH

Kenapa Perempuan Melayu Selalu Dirasuk ?

Kenapa Perempuan Melayu Selalu Dirasuk ? Berhati2 terutama mereka yg mempunyai anak gadis di sekolah berasrama.. Misteri!! Kenapa pelajar perempuan Melayu selalu dirasuk? Kes ini berlaku betul diruang pelajar perempuan membasuh kain. Berlaku diasrama puteri. Kebanyakan yang terkena rasukan adalah perempuan Melayu dan tidak pernah ada kes

Lawak Kisah Bini Muda

Lawak Kisah Bini Muda. Orang Ganu ramai yg bernama Muda. Ada dikisahkan cerita orang ganu yang mana seorang lelaki bernama Muda dan ini cerita pasal Muda. Aku dah serik berkawan dengan orang bernama Muda. Pernah bini si Muda tepon aku suruh hantar dia pi hospital sebab dia

Cara Untuk Putihkan Muka

Cara Untuk Putihkan Muka. Tips putihkan muka ini dikongsikan oleh salah seorang rakan wassap admin yang mana tips ini telah berjaya memutihkan muka ramai orang terutamanya orang melayu di Malaysia dan negara sekitar. Sekiranya diamalkan selalu insyallah anda juga mampu putih seperti mereka. Cara Untuk Putihkan Muka

Lawak Pakar Perubatan Cina

Lawak Pakar Perubatan Cina. Saya pergi jumpa seorang pakar perubatan tradisi China dan selepas dia tahu pekerjaan saya dia bagi kata2 nasihat; “Lu mesti kuat exercise hali2. Jngan minum air di gerai2. Jauhkn dari makanan fast food. Minum banyak air suam. Jngan bwah kereta pigi kelaja, bagus