lawak Archive

Nasihat Untuk Penggemar Daging Kambing

Nasihat Untuk Penggemar Daging Kambing. Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua yang menggemari makanan daging kambing berikut merupakan nasihat yang diterima daripada klinik kesihatan untuk anda yang minat akan daging kambing. Makluman terkini Nasihat Daripada Klinik Kesihatan… Khas untuk pengemar makan daging kambing.. Sekiranya makan nasi berlaukkan

GEMPAR Jenazah bersin ketika dimandikan

GEMPAR Jenazah bersin ketika dimandikan. Menggemparkan apabila kejadian luarbiasa berlaku dimana jenazah yang sedang dimandikan telah bersin sehingga menyebabkan orang yang memandikan jenazah terkejut. Kejadian ini disaksikan oleh ramai orang kampung. Kejadian ini sempat dirakam oleh salah seorang saksi yang kebetulan berada berhampiran tempat mandian jenazah. rasanya

Cerita Lawak Doktor dan Pomen

Cerita Lawak Doktor dan Pomen. Ada seorang pomen yang tak dak kerja.. Dalam dok pikir nak buat kerja apa, lalu dia pun bukak la satu klinik walaupun dia bukan doktor atau ada kelulusan doktor… supaya orang datang, dia pun buat satu iklan: kalau sembuh bayar dekat dia

220 Koleksi Cerita Lawak

220 Koleksi Cerita Lawak. Sedar tak sedar koleksi cerita lawak dalam blog jiwarosak.com sudah melebihi 220 cerita lawak yang mana koleksi ini di ambil dari pelbagai sumber rujukan terutamanya di facebook, kiriman pembaca, google, komen, majalah, surat khabar dan rekaan admin. antara yang menjadi pilihan ramai adalah

Lawak Kisah Anak Murid Bernama Pelangi

Lawak Kisah Anak Murid Bernama Pelangi. Sebelum memberi pelajaran, cikgu baru ingin berkenalan dengan murid2nya. Cikgu: “Cuba kamu yang di hadapan, apa nama dan apa hobi kamu?” Murid #1: “Nama saya Wahyu, hobi memancing di sungai sambil lihat pelangi, cikgu!” Guru: “Cuba yang duduk di sebelahnya?” Murid

Ular Berbahaya Ditemui Sukar Mati

Ular Berbahaya Ditemui Sukar Mati. BERITA TERGEMPAR ULAR BERBAHAYA Ditemui Sukar Mati di Nat Geo Wild, telah diumumkan bahawa ular yang sangat berbahaya baru sahaja ditemui. Saintis mendakwa bahawa ular merupakan species baru : revolusi keluarga reptilia itu . Menurut Nat Geo Wild , ular tersebut akn

Terselamat Roadblock JPJ

 Terselamat Roadblock JPJ – Pasti ramai yang cuak dan terkejut sekiranya ternampak roadblock secara tetiba walaupun sudah mematuhi segala undang-undang tapi bila nampak roadblock kita pasti merasa takut seolah-olah ada melakukan kesilapan. Pernah tak korang rasa macam tu ? Nampak JPJ seolah-olah nampak Polis kadang-kadang tak buat