Penjual Baju PENIPU

Baju Contoh alahaiiii... semalam cuti so pagi² lagi dah pusing ke masjid jamek area masjid india konon² nak bershopping gitu.. dalam kul 11pagi dah ada kat sana cuci...

Penipuan Online Banking ?

Online Banking  kadang² aku pelik gak.. bila dapat email online banking padahal 3 bank yg aku guna tak pernah pun register untuk online banking.. kadang² tuh dapat...

Kisah Si Penipu Kantoi Sudah

Kisah Si Penipu Kantoi Sudah Seorang pemuda yang baru sahaja menamatkan pengajiannya dalam bidang kaunseling telah membuka kedai pertamanya di pinggir bandar. Beliau telah membuka...
penipuan maybank2u

Penipuan Maybank2u Online

BERHATI-HATI kepada semua yang menggunakan maybank2u kerana terdapat penipuan dari website lain yg menggunakan maybank2u sebagai target mereka.. sekiranya anda tidak pasti sila tengok...

Pemandu Teksi Puduraya TAK IKUT METER

TEKSI INI MENGGUNAKAN METER DAH TERANG LAGI BERSULUH ditampal dipintu dan pasang bumbung teksi tapi masih terkena pada ramai orang.. isnin lepas sewaktu nak pulang dari klinik...
Federal Bureau of Investigation (FBI)

Terima Email dari Federal Bureau of Investigation – FBI

Terima Email dari Federal Bureau of Investigation - FBI sebenarnya aku taktau masalah ape FBI dengan aku tapi selalu sangat terima email dari dorang ni.....
bonus hari raya samsung

Bonus Hari Raya Samsung PENIPU ?

mungkin disebabkan dah selalu sangat MENANG so aku dah tak percaya lagi dengan EMAIL yang diterima.. tapi kadang² aku semak gak kot kot mane...

Payment CIMB Clicks On Hold

Payment CIMB Clicks On Hold. Siapa tak geram bila payment on hold lagi lagi bila job atau tugas telah disempurnakan sebaik mungkin yang kita...

Follow Us

537FollowersFollow
20,322FollowersFollow
6,645FollowersFollow
680FollowersFollow