Tips Archive

Tips Pesakit Lutut dan Senaman Lutut

Tips Pesakit Lutut dan Senaman Lutut Tips Pesakit Lutut jangan mencangkung duduk dalam keadaan berlunjur kurangkan berat badan buat tiga langkah senaman lutut fisioterapi makan ubat yang sesuai Senaman Lutut baring dan tegangkan bahagian kaki dengan jejari kaki mengadap ke dalam selama 4 saat kemudian lepas buat

Tingkatkan Pelawat Blog Melalui FacebOok

Pelawat ke blog JiwarOsak.Com facebook bukan sahaja tempat chat or mahupun game.. facebook juga banyak membantu dalam mempromosi sesuatu.. sedar tak anda facebook mampu menarik traffic yang tinggi ke blog ? sedar tak sedar facebook banyak menyumbang traffic ke blog jiwarosak.com dan banyak lagi blogger2 famous.. tapi..

Tips Tingkat Pelawat Blog Melalui Gambar

Tingkat Traffic Blog Anda heee.. hari ni aku nak share 1 lagi tips untuk tingkatkan traffic atau pelawat blog anda.. selalunya kita tarik pelawat blog melalui entry yang kita hasilkan… ada juga yang tarik pelawat melalui tajuk dan juga blogwalking.. so hari ni kita try benda baru

Tips Tingkatkan Rank Alexa Blog

Alexa Rank errr.. 1st skali aku nak cite apa binatang alexa tuh… alexa ni kira macam pengukur rank sesebuah blog or website.. bukan aja rank.. malah kekuatan, keyword dan backlink habis semua dia kira… alaaa.. kira mcam jaga tepi kain orang gitu... rank : kira mcam blog

Kesan Lokasi Anak/Rakan Anda Melalui Friend Finder

Kesan Lokasi Anak/Rakan Anda Melalui Friend Finder. TERKINI maxis telah mewujudkan aplikasi Maxis Friend Finder bagi membolehkan anda untuk mengenalpasti lokasi rakan ataupun orang tertentu dengan persetujuan mereka untuk mengetahui lokasi terkini mereka secara dengan lebih mudah. Aplikasi ini boleh didownload di playstore dengan nama ‘Maxis Friend

Cut Mp3 untuk jadikan Ringtone

Cut Mp3 for Ringtone kadang2 muzik terlalu panjang.. kadang2 bunyik tak best berkumandang sebelum nyanyian start so kepada mereka-mereka yang nak cut lagu terus ke korus  yang mereka suka boleh berbuat demikan… senang sahaja.. 1. anda perlu masuk ke website KLIK SINI 2. klick pada Open Mp3

DeMam Kus Kus saMpai 3 hari

cute tak aku time demam ? heeee.. da 3 hari tak berblogging tak sempat nak blogwalking disebabkan tak brapa nak sihat.. start dari kekalahan team bola sepak Malaysia kepada Australia 5-0 jumaat lepas balik tengok bola kena hujan malam tuh terus demam.. isk isk isk…. bila dah