Tips Archive

Cut Mp3 untuk jadikan Ringtone

Cut Mp3 for Ringtone kadang2 muzik terlalu panjang.. kadang2 bunyik tak best berkumandang sebelum nyanyian start so kepada mereka-mereka yang nak cut lagu terus ke korus  yang mereka suka boleh berbuat demikan… senang sahaja.. 1. anda perlu masuk ke website KLIK SINI 2. klick pada Open Mp3

DeMam Kus Kus saMpai 3 hari

cute tak aku time demam ? heeee.. da 3 hari tak berblogging tak sempat nak blogwalking disebabkan tak brapa nak sihat.. start dari kekalahan team bola sepak Malaysia kepada Australia 5-0 jumaat lepas balik tengok bola kena hujan malam tuh terus demam.. isk isk isk…. bila dah

Tips Mengawal Stres Semasa Memandu

Stress Tips Mengawal Stress Semasa Memandu 1. Rehatkan fikiran, tubuh badan anda. – Pastikan kedudukan badan anda betul semasa semasa memandu. Kedudukan badan terlalu dekat atau terlalu jauh dengan stereng memberi kesan kepada pemanduan. 2. Segarkan mata anda. 3. Selepas memandu dalam tempoh tertentu, berhenti sekejab di

Punca, Gejala Dan Cara Mengatasi Stres

Adakah Anda Stres ? Punca Stres – Masalah kewangan – Menunggu lama – Konflik rumahtangga – Kena buli – Rasa rendah diri – Beban kerja – Penyakit fizikal – Kesesakan lalu lintas – Persekitaran yang tidak selesa – Tragedi Gejala Stres – Gelisah – Risau keterlaluan –

kesabaran kunci segala masalah..

Ramai percaya musibah yang mnimpa adalah pengakhiran sesebuah cerita tapi percayalah ia sbenarnya permulaan kepada cerita yg penuh kebahgiaan…. giveup is n0t a option and dead is n0t the answer patient is what we needed

Apa Itu SEO ?

SEO – Search Engine Optimization selalu kita dengar SEO diperkatakan oleh blogger2 otai… tpi tahukah kita apa yang di maksudkan dengan SEO ? dan apakah kaitan SEO dengan blog kita ? apa pula kaitan SEO dengan Traffic ? kali ini ferOz nak berkongsi sket apa yang ferOz

Tips Menjaga Haiwan @ Binatang Peliharaan

Arnab Angora AbgferOz Tips Memelihara Atau Menjaga Haiwan Peliharaan Anda kat sini aku sediakan simple2 tips yang aku rase berguna untuk mereka2 yang suka akan binatang.. 1. binatang peliharaan tidak suka di angkat selalu tetapi suka dibelai terutama di bahagian kepala.. 2. Pastikan sangkar atau tempat peliharaan