handphone

Tips Penjagaan Handphone

Tips Penjagaan Handphone 1. Jangan menggoyang-goyangkan HP semasa signal lemah atau tiada. Hal ini akan membuat si HP pening & mual.. 2. Jangan charge HP anda...
monyet

Sewa Tapak Iklan Pun Kena Troll

Sewa Tapak Iklan Pun Kena Troll tadi sewaktu melayari internet sementara tunggu maghrib semalam di inbox oleh seorang blogger yang ingin menyewa tapak iklan disidebar...
kucing comel

Maksud Parodi atau Parody

Maksud Parodi atau Parody ramai yang menggunakan perkataan parodi atau parody dalam media sosial mereka tapi tahukah mereka maksud sebenar parodi atau parody ? parodi atau parody bermaksud karya...
lawak

Haiwan Mengawan

Haiwan Mengawan errr... hahaha takda keje tengok haiwan mengawan.. hhehehe tengok takpa jangan korang join dah la.. hik hik hik
lawak

Lawak Ustaz Azhar Idrus

Lawak Tudung  heee.. banyak plak troll by ustaz azhar idrus jumpa kat facebook ni.. sumber2 telah sedia tercatat kat gambar.. layankan jela lawak ustaz azhar idrus nie..

BAHAYA Kentut Kucing

BAHAYA Kentut Kucing HA HA HA HA.. hihihih..

Makeup Perempuan dan Lelaki

Makeup Perempuan dan Lelaki heee.. ini la sebabnya kenapa perempuan selalu lambat  bila nak dating or keluar jalan-jalan aduyaii... heeee..kalu den tunggu 30minit je.. kalu tak sampai gak balik je.....

Awek kena Troll Dual Sim

Awek kena Troll Dual Sim hahaha.. naseb takda yg 3 sim.. kalu tak parah.. hik hik hik..
lawak

Doraemon kena Troll

Doraemon kena Troll

Do you Like Me ?

Troll Do You Like Me ? heeee.. pernah tak korang buat macam ni bila disoal mesti jawapan anda or, atau, dan jawapan untuk mengelak dari menjawab.. kan kan...

Follow Us

537FollowersFollow
20,322FollowersFollow
6,645FollowersFollow
680FollowersFollow