tutorial blog

Tutorial Blogspot

Tutorial Blog Blogspot disini admin sediakan terus link tutorial blog yang anda inginkan untuk mencantikkan lagi blog atau untuk mengemaskini blog anda untuk lebih teratur...
facebook chat codes

Facebook Chat Codes

Facebook Chat Codes ada pelbagai gambar, code untuk anda cuba di inbox/chat facebook anda.. tapi tak semua code itu disebarkan kepada umum.. tapi hari ni...

Owsome Text Symbols

Owsome Text Symbols looking for da rite symbol ? or text to impress someone ? 웃유 Σ⊗♒☠☮☯ ♠Ω♤♣♧ ♥♡♦♢♔ ♕♚♛⚜★ ☆✮✯☄ ☾☽☼ ☀☁☂☃ ☻☺☹۞۩ εїз Ƹ̵̡Ӝ ̵̨̄Ʒ...

Tutorial Backup/Export Blog

Tutorial Backup/Export Blog   Assalamualaikum.. hari ini aku nak share sedikit sebanyak cara untuk backup/export blog sebelum masalah melanda.. bukan mendoakan tapi.. orang kata sediakan payung sebelum hujan.. sekiranya...

Tutorial Header Berpusing

Tutorial Header Berpusing   hari ni aku nak kongsikan tutorial blog header berpusing 360 walaupun header aku sendiri tak pusing 360 tapi disebabkan ada request dari blogger² maka...

Tutorial Header Hilang

Tutorial Header Hilang   kali ni den nak share Tutorial header hilang bila mouse sentuh.. caranya sama macam header berpusing cuma codenya berbeza sedikit.. 1. login ke blogger.com 2....

Tutorial Pasang CCTV di Blog

Tutorial Pasang CCTV di Blog   atas permintaan diri sendiri (muka tak malu) akhirnya kerajinan muncul juga untuk buat tutorial pasang CCTV di blog.. walaupun takda fungsi pasang...

Tutorial Tulisan Membesar

Tutorial Tulisan Membesar   tutorial ni lebih kurang tutorial tulisan lain cuma yang berbeza tulisan dia semakin besar depands kepada kreatif korang nak edit untuk mencantikkan blog korang.. 1. Copy...

Tutorial Tulisan Rainbow @ Warna Warni

Tutorial Tulisan Rainbow @ Warna Warni kepada rakan² yang suka tulisan warna warni.. ini tutorial tulisan rainbow untuk anda.. 1. copy code dibawah ini dan paste di...

Tutorial Tulisan Tukar Warna

var message="Jiwarosak Dot Com" var neonbasecolor="white" var neontextcolor="yellow" var flashspeed=50 //in milliseconds ///No need to edit below this line///// var n=0 if (document.all||document.getElementById){ document.write('') for (m=0;m<message.length;m++) document.write(''+message.charAt(m)+'') document.write('') } else document.write(message) function crossref(number){ var crossobj=document.all? eval("document.all.neonlight"+number) : document.getElementById("neonlight"+number) return...

Follow Us

537FollowersFollow
20,322FollowersFollow
6,645FollowersFollow
680FollowersFollow