Tutorial Header Hilang

Tutorial Header Hilang   kali ni den nak share Tutorial header hilang bila mouse sentuh.. caranya sama macam header berpusing cuma codenya berbeza sedikit..1. login ke blogger.com 2....

Tutorial Pasang CCTV di Blog

Tutorial Pasang CCTV di Blog   atas permintaan diri sendiri (muka tak malu) akhirnya kerajinan muncul juga untuk buat tutorial pasang CCTV di blog..walaupun takda fungsi pasang...

Tutorial Tulisan Membesar

Tutorial Tulisan Membesar   tutorial ni lebih kurang tutorial tulisan lain cuma yang berbeza tulisan dia semakin besar depands kepada kreatif korang nak edit untuk mencantikkan blog korang..1. Copy...

Tutorial Tulisan Rainbow @ Warna Warni

Tutorial Tulisan Rainbow @ Warna Warni kepada rakan² yang suka tulisan warna warni.. ini tutorial tulisan rainbow untuk anda.. 1. copy code dibawah ini dan paste di...

Tutorial Tulisan Tukar Warna

var message="Jiwarosak Dot Com" var neonbasecolor="white" var neontextcolor="yellow" var flashspeed=50 //in milliseconds ///No need to edit below this line///// var n=0 if (document.all||document.getElementById){ document.write('') for (m=0;m<message.length;m++) document.write(''+message.charAt(m)+'') document.write('') } else document.write(message) function crossref(number){ var crossobj=document.all? eval("document.all.neonlight"+number) : document.getElementById("neonlight"+number) return...

Tutorial Tulisan Berombak

Tutorial Tulisan Berombak  tutorial ini disediakan kepada mereka yang berminat untuk mencantik atau menceriakan blog mereka dengan tulisan berombakcuma edit tulisan biru dan paste di...

Tutorial Membuat Tulisan Terbalik

Tutorial Buat Tulisan Terbaliksebenarnya benda ni dah lama dan dah ramai yang tahu macam mananak hasilkan perkataan terbalik.. tapi disebabkan ada lagi yang masih tidak...

Tutorial Special Mouse Cursors 2

Tutorial Blog  Special Mouse Cursors 2heeee disebabkan ramai dah bertanya tentang tutorial cursors yang aku gunakan ini so.. rasanya masa untuk berkongsi telah tiba.. hari ni aku sharekan code...

Follow Us

509FollowersFollow
20,617FollowersFollow
6,645FollowersFollow
670FollowersFollow