Sleeping Bag Untuk Syria

Perlukan Sumbangan Sleeping Bag Untuk Syria

Perlukan Sumbangan Sleeping Bag Untuk Syria.  Pertubuhan Belia Anak Tanjung dan Malaysian Gold Award Association (MAGAA) dengan kerjasama Malaysia Life Line For Syria telah...

Sukarelawan Banjir Diperlukan

Sukarelawan Banjir Diperlukan - Bagi mereka yang punyai kelapangan ataupun ingin membantu saudara kita yang menghadapi masalah boleh berbuat demikin dengan membantu di beberapa...
festival belia putrajaya 2014

Festival Belia Putrajaya 2014

Festival Belia Putrajaya 2014 kali ini menawarkan keseronokan dan kemeriahan berganda, dengan pelbagai aktiviti menarik untuk dilakukan, dilihat dan dialami! Kami mempunyai begitu banyak...

Tabung Makanan Anak Yatim Sempena Bulan Ramadhan

Kempen Tabung Makanan Keluarga Anak Yatim di Selatan Thailand Sempena Bulan Ramadhan dengan hampir tibanya bulan ramadhan.. rakan² volunteer aku telah menganjurkan kempen tabung makanan keluarga anak yatim di...

Volunteer Needed Voice Of The Children

Voice Of the Children Volunteer Needed We need help running our booth at Persatuan Pengasuh Berdaftar Malaysia's (PPBM) Violence Against Children conference at theKuala Lumpur Golf...

Volunteer Himpunan Jutaan Belia di Putrajaya

 taklimat volunteer sebelum bertolak  baju himpunan jutaan belia  nie keje mereka2 yang pakai pas MEDIA  with fizo omar   dngan blogger gemok Naz Cci  masa bergedik  rakan2 volunteer  rehat sebentar selepas bertugas  muke2...

Kempen Derma Darah Anjuran JiwarOsak Dot Com

 Program Kempen Derma Darah Anjuran JiwarOsak Dot Com   syukur alhamdulillah.. akhirnya selesai sudah kempen derma darah anjuran saya yang berlangsung pada himpunan jutaan belia.. terima kasih diucapkan kepada Hospital...

Gedik Sebelum dan Selepas Perbincangan Program

 rakan subahat :P  peta untuk program ke 2 khidmat masyarakat masa untuk gedik  comey tak.. ?  sempat lagi peace time telifon  santai kat pusat cyber rakan muda gombak  kusyuk je...

Kempen Derma Darah JiwarOsak Dot Com

mereka yang terlibat sama weeee... Himpunan Jutaan Belia dah hampir tiba.. baru nak rancang program.. hik hik hik.. nasib baik la ada geng yang sudi tolong2 untuk lancarkan...

Program Volunteer di Zoo Negara

zoo negara Assalamualaikum.. dan salam sejahtera.. bulan 5 ni penuh dengan program belia yang bakal berlangsung terutamanya himpunan jutaan belia di putrajaya.. terdapat lebih 500 aktiviti bakal dilangsungkan.. dan...

Follow Us

537FollowersFollow
20,322FollowersFollow
6,645FollowersFollow
680FollowersFollow