yOutube Archive

Lirik Lagu Tajul dan Wany Hasrita Disana Cinta Disini Rindu

Lirik Lagu Tajul dan Wany Hasrita Disana Cinta Disini Rindu. Lagu terbaru gandingan Tajul dan Wany Hasrita berjudul Disana Cinta Disini Rindu terbitan FMC Music. 24 jam diterbitkan lagu ini telah dimainkan sebanyak hampir 300,000 view di youtube. Kebanyakan pengomen terbayangkan gandingan lama achik dan nana. Memang sedap

Cara Unblock Facebook Youtube Di Pejabat, Universiti, Kolej dan Sekolah

Cara Unblock Facebook Youtube Di Pejabat, Universiti, Kolej dan Sekolah. Tips untuk buka website disekat oleh pihak kolej, universiti, pejabat mahupun sekolah yang mana anda telah dilarang dari melayari media social menggunakan internet tempat anda. Ada beberapa cara untuk melayari website tanpa disekat antaranya mengubah ip anda,

Lirik Lagu Sandiwara Cinta – Repvblik

Lirik Lagu Sandiwara Cinta – Repvblik Aku tahu ini semua tak adil Aku tahu ini sudah terjadi Mau bilang apa aku pun tak sanggup Air mata pun tak lagi mau menetes Alasannya seringkali ku dengar Alasannya seringkali kau ucap Kau dengannya seakan ku tak tahu Sandiwara apa

Cara Kemas Potong Buah Durian

Cara Kemas Potong Buah Durian – selalunya kita tengok orang nak makan durian kena pisau sikit dan kupas tapi cara kali ini berbeza dan yang lebih menarik adalah caranya kemas.. jom tengok cara baru kupas durian.. terbaekkk

Kucing Comel Pemalas

mesti ramai yang baca entry ini ada membela kucing.. dan mesti kucing yang dibela itu lebih daripada satu kan.. ? mesti setiap satu kucing anda ada peel, gelagat tersendiri yang membuatkan anda seronok bermain dengan kucing itu.. mungkin juga mampu menghiburkan diri anda tatkala dalam kesedihan atau

Saka dan Cara Mengatasinya

Saka dan Cara Mengatasinya Apa itu Saka ? Saka merupakan belaan dari orang-orang terdahulu yang mempercayai bahawa dengan memelihara saka dapat membantu keselamatan diri dan rumah. Ini amat bertentangan dengan hukum syarak. Jadi saka tidak perlu diwarisi jika kita tidak tahu menjaga dan memelihara saka kemungkinan boleh membinasakan diri dan anak-anak

Hantu Pocong Shuffle

Hantu Pocong Shuffle bila malam ni mesti ramai yang tak berani nak tengok filem atau dengar cerita hantu.. tapi yang saya nak kongsikan ini bukan cerita seram mahupun video seram tapi ini video lawak hantu pocong shuffle jom layan video ini sekadar hiburan dan lawak malam..

Maksud Parodi atau Parody

Maksud Parodi atau Parody ramai yang menggunakan perkataan parodi atau parody dalam media sosial mereka tapi tahukah mereka maksud sebenar parodi atau parody ? parodi atau parody bermaksud karya sastera, seni, dsb yg meniru gaya pengarang atau pencipta lain dgn cara yg me­lucukan atau menyindir; memparodikan menghasilkan parodi. pernah juga