Chatbox FibOx Keluar Iklan ?

16
788
views
iklan yang keluar…
1st skali aku nak mintak maap kepada rakan-rakan blogger
yang mane aku penah suggest utk gunakan chatbox ini..
✔ LIKE US FOR UPDATES ✔



then hari ini chatbox ini telah mula mengeluarkan iklan
untuk setiap links yg kita klik..
so kat sini aku mintak maaf coz promote
chatbox yang + lagging blog coz ada iklan..
mulai hari ini.. aku ceraikan kau fibox dengan
talak 4.5
..THE END..
aku akan berhijrah ke BUSUK CHAT
yang setakat ini masih ok
dan tidak ada masalah..

Untuk Lebih Banyak Maklumat Support Kami Dengan Klik ✔ Like Dibawah. Terima Kasih






Facebook Comments

16 COMMENTS

  1. It just one of the source to get some money and cover the bandwidth that user used isn’t it?

    Then, I think it is okay. The busuk.org shout take time to load due to slow line of wireless college line and broadband user mate. Well, the fibox’s load time is better than it.

    Owh, if you feel uncomfortable with the adl.fy, why you put the nuffnang advertisement? LOL!

    Then, if the advertisement make the box lagging, means the advertisement of your nuffnang also make it lag.

    Hahaha. It just my personal view only. You can read or ignore it. Or delete it if not necessary.

    p/s: you used some advertisement to gain on what you do. Then, they are too. :)

  2. sis fyna : heee tkar jgan ta tkar :P

    najihah : heee.. sabor sabor :) tkar je.. benda free mmg mcam nie..

    arra : heeee.. cbox pown ok gak :) hihihi

    paris lipton : hehehe.. redha je.. free mmg gitu :)

  3. faceboored : yupss mmg btoi ape yg anda sampaikan.. disebabkan iklan dah cukup byk di blog sya sebab itu saya tak perlukan iklan lagi..

    memang tak salah diaorg nak letak iklan.. itu hak diaorg.. utk bayar diaorg pnye site juga..

    sbgai org yg pernah mencadangkan penggunaan fibox yang laju dan ringan juga perlu buat statement baru tentang fibox.. utk pengetahuan pembaca :) thx

  4. cp : tak pe.. cuma benda nie jadi slow bila nak blogwalking.. ada advertise yg slow..

    kalu letak skadar nak chat2 takpe :)

Comments are closed.