Cover Handphone Samsung S3 Survival

1
515
views
cover samsung s3 survival
cover samsung s3 survival

1 Jan 2014 – hari baru untuk tahun baru aku bermula dengan perubahan cover handphone samsung s3 yang dulunya cover despicable me 2 walaupun tak brape suka tapi ini je cover handphone samsung s3 yang aku jumpa.. betapa susahnya nak cari cover menarik untuk handphone samsung s3

✔ SUPPORT KAMI !! LIKE PAGE KAMI ✔



cadangannya nak teman member cari kasut kerja di sekitar masjid jamek tapi terjumpa gerai cover handphone samsung s3 dan terjumpa cover menarik.. bila dah pasang rasa macam tak best pegang.. last² brader kedai keluarkan cover lain.. dia kata cover ni special.. tinggal beberapa je lagi.. memang limited edition katanya.. siap ada logo survival lagi..

brader : cover ni kuat kalu jatuh dari tingkat 2 pun tak pecah..
aku : oOoooOo…
brader : kalu ta percaya meh sini saya lambung.. kalu pecah saya ganti..
aku : takpayah.. dah la nak dapat susah.. original ni.. hahaha

bila pegang cover baru dia kasi rasa lain.. memang best.. dengan kualiti dia berbeza terus capai.. brape ni ? brader tuh letak rm45 kalu harga asal rm65.. tpi bro punya pasal rm45 dah la..

aku : iskk.. berkire.. rm40 dah la..kalu nak kurang lagi pun boleh… hahaha..
brader : heee.. rm40 la.. dah last tuh..
aku : okeh terima kasih..
brader : gelak je dia pasal aku tak bayar lagi.. dah berterima kasih
aku : hahaha dah siap pasang kan.. balik jela hahahaha.. nah..
brader : hahaha terima kasih..


Untuk Lebih Banyak Maklumat Support Kami Dengan Klik ✔ Like Dibawah. Terima Kasih






Facebook Comments

1 COMMENT

Comments are closed.