CPU ke CPR ?

10
456
views
CPU
Vs
CPR
kisah CPU vs CPR
ngeee… kisah nie bermula pada mlam hari slasa..
kat tempat aku nie ada la pasar mlam..
pasar malam Pandan Jaya.. so bile ada pasar mlam
je aku mesti lepak kat cybercafe tempat kwan aku jaga..
so sedang aku borak kat kaunter dengan mber aku
datang sowank awek nie nak byar..
bile dia byar dia p0wn tanye la kwan aku nie..
abg o0o0o0o abang… CC nie tak pkai CPU ke ?
kitaorg yang x brape pasti dngan soalan dia tanye balek..
✔ LIKE US FOR UPDATES ✔



ape dik ??
CPU ekk ?
aku dah gelak2..
kwan aku dngan baek ati jwab la kat bwah meja tuh kan ada CPU
aku dngan jaat nye jwab..
dikk.. CC nie tak pkai CPU tapi pkai CPR je..
aku trus ke blakang tergelak2 smbil awek tuh kuar dari CC
he he he he…
bkan nak gelakkan dia sngat tpi.. dia dah hbis maen baru nak tnye
CPU mane ? adesss.. sah2 dia nak cocok pendrive..
dia segan nak tnye dan segan nak cari tuh la x jumpa CPU
wahahahah malu bertanye xjumpa CPU…
lpas abis gelak tuh kitaorg lepak la depan CC
dtang plak bdak2 nak maen game kat CC
kitaorg tanye diaorg.. korank maen game hari2
kat CC nie tau tak ape binatang CPU tuh ?
diaorg dngan slamber jawab taktau la bang..
adesss… hari2 lepak Cyber p0wn taktau CPU ape..
isk isk isk..
5 daripada 7 orang yang disoal tentang CPU
taktau ape binatang CPU tuh…
p/s… CPU tuh binatang ape ekk ??

Untuk Lebih Banyak Maklumat Support Kami Dengan Klik ✔ Like Dibawah. Terima Kasih


10 COMMENTS

Comments are closed.