DeMam Kus Kus saMpai 3 hari

11
576
views
cute tak aku time demam ?
heeee.. da 3 hari tak berblogging tak sempat nak blogwalking
disebabkan tak brapa nak sihat.. start dari kekalahan team
bola sepak Malaysia kepada Australia 5-0 jumaat lepas
balik tengok bola kena hujan malam tuh terus demam..
isk isk isk….
bila dah demam mcam2 la datang menggoda
itu lah ini la yang ngidam nak makan..
termasuk lah…
Mister Potato
heee… hari pertama dan kedua makan ubat 
✔ LIKE US FOR UPDATES ✔



tpi bila da tak baik baik gak trus malas nak mkan
then beli minuman vitagen 2 paket
minum terus baek…
minuman yang slalu membantu aku terutama
time aku demam dan denggi :)
weeeee… time saket asyik
keluar masuk bilik air dekat 50 kali
sampai naek tak larat badan… agak2 dalam
5kg gak turun berat badan nie…
naseb baek ada vitagen takda la lemah sngat..
selera nak makan pown ada walaupun sikit-sikit…
kalu ikut dah macam si sudin plak
dalam cerita seniman bujang lapok
ta caye ? meh tengok sini…

p/s…. kalu sesiapa yang ilang slera time demam
or denggi ce try minum vitagen
mane la tau bley baik mcam saya :)

Untuk Lebih Banyak Maklumat Support Kami Dengan Klik ✔ Like Dibawah. Terima Kasih


11 COMMENTS

  1. abg feroz mga cpt smbuh…

    kita kalau dmm kita mkn aiskrim ..bukan kita kata doctor yg kata,alhamdulilah ok….

  2. sha : heee.. mmg slalu kalu dmam mkan aiscream :) kdang2 mmg baek :)

    fara : heee.. nnti beli utk sya skali :P

    eyka : baek sket sket ja.. tpi rasa mcam nak demam balek :P

    elisha : hihihi.. da kalahkan org ngandung pun hihiih :P thx

    naz : hahaha.. mkan ubat tamo baek.. tada org tulung suap kowt :P

Comments are closed.