Denda Anak Dahulu dan Sekarang

2
504
views

kartunDenda anak dahulu dan sekarang amat berbeza disebabkan zaman dah semakin canggih mereka tidak lagi peduli akan denda kurung dirumah oleh itu ada cara lain untuk mendenda mereka..

✔ LIKE US FOR UPDATES ✔



Daniel:  Masa aku remaja dulu kan, kalau buat salah, ayah aku denda kurung masuk bilik sehari tak bagi makan. Aku rasa seksa betul.

Aaron :  Samalah macam aku, teringat zaman remaja dulu.

Daniel :  Budak sekarang, kalau aku denda masuk bilik makin seronok dia sebab dalam bilik ada laptop, boleh main facebook.

Aaron: Jadi macam mana kau denda anak kalau buat salah?

Daniel : Senang je, aku tutup Wifi..


Untuk Lebih Banyak Maklumat Support Kami Dengan Klik ✔ Like Dibawah. Terima Kasih






Facebook Comments

2 COMMENTS

Comments are closed.