Dihalau Kerana Rindu Awak 200%

4
835
views
rindu awak 200
rindu awak 200

slot akasia drama rindu awak 200% dah jadi kegilaan sesetengah orang termasuklah beberapa orang rakan pejabat aku yang mana bila waktu rehat ramai yang sibuk duk depan tv menanti drama rindu awak 200% dengan penuh kusyuk.

✔ LIKE US FOR UPDATES ✔



beberapa hari lepas ada lawatan boss besar ke tempat kerja kitaorang so sempat la gosip-gosip dengan boss sambil layan drama rindu awak 200% then bila boss dah balik aku sempat la berborak dengan rakan pejabat bertanyakan kenapa boss buat lawatan saje la nak tau kot kot ada cerita.. dan sewaktu berborak tuh x sedar orang belakang tengah sibuk tengok drama rindu awak 200% dan tak semena-mena kitaorang telah dihalau oleh peminat drama rindu awak 200%..

isk isk isk.. drama punya pasal pun kena halau.. xpatut.. xsampai 10saat berdiri dah kena halau dek halang permandangan mereka ke televisyen.. punyalah depa minat tengok drama rindu awak 200% ni sampai kawan-kawan pun depa halau.. hahaha padan muka kitaorang nak borak kat tetengah permandangan hihihih..


Untuk Lebih Banyak Maklumat Support Kami Dengan Klik ✔ Like Dibawah. Terima Kasih






Facebook Comments

4 COMMENTS

Comments are closed.