Expedisi MenCari Baju Raya AidilFitri Berakhir

7
479
views
 Chowkitt yang sesak dengan orang cari baju raya :)~
 pukul 12mlm pun orang ke chow kitt lagi :) 
 tak jumpa baju bantai char koew tiaw
cari baju raya kat time square… tpi tak jumpa yg berkenan… 
✔ LIKE US FOR UPDATES ✔



 tengok ramai tak orang dtang berjaya time square ? heeee..
 Jalan Kawasan Sogo penuh dengan makcik2 yang nak
beli baju raya untuk anak2 mereka..
akhirnya beli gak 2 baju jalan beraya :)
heee… tempat persinggahan expedisi baju raya..
1. Fajar Pandan Indah
2. Jaya Jusco Maluri
3. Berjaya Time Square
4. Chowkitt
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI kepada
semua BLOGGER dan juga PEMBACA blOg JiwarOsak…
ku SUSUN 10 jari mohon AMPUN dan MAAF sekiranya ada tersilap,
terkurang, terkasar, tergeget, terkentot, tersombong, tersengal, terusik,
terkutuk mana-mana yang tak patut harap di maafkan…
MAAF ZAHIR DAN BATIN

Untuk Lebih Banyak Maklumat Support Kami Dengan Klik ✔ Like Dibawah. Terima Kasih






Facebook Comments

7 COMMENTS

  1. hahaa pergghh gile ar shopping kalah gua.. huhu neway mmg sesak betul la KL tu aish tak snaggup mak nyah nak redah eeewwww huhu selamat hari raya gak maaf zahir batin ;)

Comments are closed.