Fenomena Pisang Goreng Cheese

11
555
views
Pisang Goreng Cheese
Pisang Goreng Cheese

Fenomena Pisang Goreng Cheese – Dah hampir setiap hari pula beli pisang goreng cheese ni. Beberapa minggu lepas sibuk dengan goreng pisang bila masuk ja waktu petang rehat rakan-rakan pejabat mesti ada yang mengidam goreng pisang la keropok lekor la lagi-lagi dah masuk musim hujan asal petang je mesti lapar.

✔ LIKE US FOR UPDATES ✔
Koleksi Cerita Lawak
Info Kerja Kosong Kerajaan

Sekarang hampir setiap hari ada ja rakan pejabat yang mengidam pisang goreng cheese ni even yang tak mengandung pun mengidam.. heee dulu ada satu ja gerai jual pisang cheese sekarang dah ada dua kedai plak. Walaupun harganya agak mahal RM 5 satu bekas tapi rasa dan kuantitinya agak berbaloi ditambah pula ada perisa sampingan seperti coklat, strawberry dan beberapa lagi so memang berbaloi gak la..

Tapi cara pembuatan pisang goreng cheese setiap gerai berbeza rasanya pun tak sama ada yang berlapis ada yang satu lapis ada yg manis dan ada yang masam so kena perhatikan jenis pisang dan cara menghasilkan baru kita dapat rasa pisang goreng cheese yang sedap :)


Untuk Lebih Banyak Maklumat Support Kami Dengan Klik ✔ Like Dibawah. Terima Kasih


11 COMMENTS

  1. Mula-mula tahu pasal nie sebab ada video tunjuk seorang peniaga di Indonesia jual pisang chocolate cheese nie. Tetiba lak orang Malaysia kita ikut.

    Tapi serious sedap. Sebab Cik Iman suka keju ekekeke

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here