Gaduh Dalam LRT pasal Ringtone

13
611
views
garfield
heee… hari tuh aku nak kuar la lepak dngan kawan aku..
semasa dalam perjalanan naik LRT nak ke Masjid Jamek
so cerita dia start begini…
tengah sesedap duduk dalam train.. 
tetiba je hp aku berbunyi sms masuk… 
“Orang kata taknak Taknak la…. Ingat”(Suara Upin Ipin)

semua orang dah gelak2 dalam train tuh dengar ringtone aku
tapi aku buat bodoh je mcam bukan aku pnye..
agak 20saat baru aku ambik hp baca sms
✔ LIKE US FOR UPDATES ✔



tetiba 2 orang minah depan aku nie bertekak..
Minah 1 : budak mana yang bercakap tuh.. ?
Minah 2 : bunyi ringtone hp la bodoh.
Minah 1 : aku tau la bodoh.
Minah 2 : kau la bodoh hp dngan budak pon taktau.
Minah 1 : aku tau la bodoh.
ferOz : deiii.. ringtone punya pasal pon mau gaduh ka..
Minah 2 : dia ni bodoh sngat hp dngan budak pon taktau
Minah 1 : aku tau la bodoh…
sampai la stesyen diaorang nak turun tak habis2
diaorg punya bodoh tuh..
keluar pintu train pon aku dengar diaorg bising2 lagi
adeiii… ringtone sms aku diaorg plak gaduh..
isk isk isk..
kigoslakistaligos amigostonkaligoston betoi..
(terbelit tak lidah baca ?)

Untuk Lebih Banyak Maklumat Support Kami Dengan Klik ✔ Like Dibawah. Terima Kasih






Previous articleSi Awang Suka Emas
Next articleBiodata Neelofa
SHARE

13 COMMENTS

  1. Rozuan : hihihi.. diaorg gaduh2 manje tuh :) kwan2

    eiyja : err.. rasanya lebih 10 kali :)

    Diyana : hihihi.. gaduh2 manje kowt :P kwan2 tuh.. hihiih tpi part bodoh tuh yg asyik tergelak je..

Comments are closed.