Gambar Bogel 18sx di FaCebOok

19
902
views
18sx
aduyaiii… blogger owhh blogger…
tak kat blog kat faCebook pown jadi gak..
isk isk isk…
buka-buka faCebook tengok penuh gambar bogel kat news feed
facebook aku.. isk isk isk..
tengok mamat yang upload gambar tuh.. tak da plak add..
bila check btoi2 rupa-rupa nya si mamat blogger nie yang like
gambar bogel tuh.. 
isk isk isk..
mamat oitt… agak2 la sket.. friend ang tuh dah la
dekat 4k.. confirm2 penuh perempuan..
yang pegi like gambar bogel tuh awat…
✔ LIKE US FOR UPDATES ✔



agak2 ang tau atau tidak kalu ang like or komen gambar bogel tuh
keluar kat feed semua rakan2 ang… ?
errrrr…..
kalu nak tengok sendiri2 sudah… jangan la
babitkan orang lain.. isk isk isk..
nak sangat like gambar bogel..
nah like sampai lebam..
errr…
p/s… dah remove anda dari friendlist :)
terpaksa bro.. sama ada ang like atau di hack..
untuk keselamatan aku… heee. baik remove awai2 :)

Untuk Lebih Banyak Maklumat Support Kami Dengan Klik ✔ Like Dibawah. Terima Kasih






Facebook Comments

19 COMMENTS

  1. asenye kena hack, sbbnye kalau tak silap bukan sengaja dorang nak like gambar tak senonoh, ada jugak antara friendlist sy yg kononnya like gmbr cmtu tapi rasenye memang hacker yang buat, dia target kaum lelaki, dan semestinya target melayu…

    dengar katanya hacker nih, hacker malaysia~

  2. capital M : heee.. tuh la gamaknya slagi tak ramai yg report slagi tuh la wujud.. lain kali kalu jmpa report ja..

    IS : heee.. ta semua kna hack.. ada yg like ada juga yg komen.. hik hik hik.. kdang2 tamo ngaku :P

    fathiah : hahaha.. naseb baik la kowt :P smlam kecoh ramai yg kna :P

Comments are closed.