Gambar Lawak : Kelakuan Pelajar Bila Peperiksaan

6
593
views

Gambar Lawak
heeeee…. kalu nak tau itulah yang selalu terjadi kat pelajar-pelajar kita
bila exam hampir tiba…
bila exam dah dekat baru nak ulangkaji baru nak kelibut..
then last skali tension la.. frust menonggeng la.. ada yang datang baran la…
✔ LIKE US FOR UPDATES ✔



errrr kalu yang datang bulan tuh taktau la plak…
hik hik hik..
kepada pelajar-pelajar yang bakal Menduduki Exam SPM 2011
dan final exam untuk pelajar2 politeknik dan universiti
saya mengucapkan Selamat Maju Jaya
buat yang terbaik…
mulakan dengan bismillah..
Sharing the LOvE

Untuk Lebih Banyak Maklumat Support Kami Dengan Klik ✔ Like Dibawah. Terima Kasih






Facebook Comments

6 COMMENTS

  1. kehkeh

    rasa nak cium2 je mereka ni

    hehe dah habis final exam. result pun dah dapat..
    lagi seminggu nak balik kampus arghhhh :D

Comments are closed.