Giveaway Ramadhan by JiwarOsak

64
3611
views
Giveaway Ramadhan by JiwarOsak

Assalamualaikumm.. sempena dengan bulan ramadhan yang hampir tiba ini saya ingin berkongsikan sedikit cenderahati dan hadiah dari rakan² sponser kepada blogger² diluar sana walaupun tidaklah seberapa tapi diharap dapat menceriakan dan memeriahkan lagi bulan ramadhan tahun ini.. dan diharap dengan keyword ‘ramadhan‘ ini dapat membantu meningkatkan lagi pelawat blog mereka yang menyertai giveaway ini..

TERBUKA KEPADA MEREKA YANG BERADA DI MALAYSIA SAHAJA

giveaway kali ini saya permudahkan lagi segalanya.. apa yang perlu anda lakukan adalah..

1. buat entry bertajuk ‘Giveaway Ramadhan by JiwarOsak‘ yang mana isinya semua telah tersedia hanya tinggal

copy –> new entry –> tajuk giveaway –> klik html –> paste code

giveaway jiwarosak
giveaway jiwarosak

 
 

2.  Follow + Like blog sponser

Follow

Emma Eshya | Cik Amabee | Puteri Insyirah | Atie Eryati | JR EvolusiKu | Miszz Nadea | Nor Syazwani | Amirul Syahnaz | Ieta Mat Sa’ad | Nadz Fisol | Nurmujahidah Ismail | Kak Noor Noorlia | Delima Zamrud | Nurul Syarafina | Edo Hayra | Anastasia Ann | Khairul Zamri | MahaMahu | MahaGosip | Diari sedetik lebih Farisha | Ainul Asyirah Asyiqeen | Sempoi Jerk | Masni Abdul Kadir | Ahmad Siddiq Adnan

Like

✔ LIKE US FOR UPDATES ✔




Koleksi Cerita Lawak
Info Kerja Kosong Kerajaan

3. Tinggalkan LINK ENTRY GIVEAWAY di bawah ini..

diharap giveaway ini mendapat sambutan dan kebaikkan kepada semua yang menyertainya.. insyallah..

PEMENANG DIPILIH DARI CABUTAN BERTUAH

SENARAI HADIAH GIVEAWAY


Untuk Lebih Banyak Maklumat Support Kami Dengan Klik ✔ Like Dibawah. Terima Kasih


64 COMMENTS

  1. terima kasih sudi jemput aiza.. banyaknya blog nak kena follow.. internet aiza slow la pula.. huhu.. tengok la kalau internet dah stabil boleh la join kot.. apa-apa pun good luck kepada semua ya..

  2. done join !! :)
    cuma ad dua blogg yang tak dapat follow sbb takde follower widget dgn G+ follower :(
    thankss jemput :D

  3. Sorry la terlambat bgtau. Sy dua bulan ni life memang kucar kacir, emosi tunggang langgang tak leh befikir. Kalau awk follow blog sy then u know what happened to me. LOL. Thanks for the feedback, dh communicate balik ngn sponsor. And sorry once again. Toodles, have a good day.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here